Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048275041 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Armor Prop tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Cikkszám: Nillkin CamShield Armor Prop Case SAM S24 Ultra | EAN/Vonalkód: 6902048275041 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Armor Prop tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Armor Prop tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete

A Nillkin CamShield Armor Prop tok nemcsak hogy megvédi telefonját a karcolásoktól, de növeli a privát szférát is egy speciális kamera fedelet köszönhetően. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a biztonságot. A tok lehetővé teszi, hogy kéz használata nélkül kényelmesen pozícionálhassa a telefonját filmnézés vagy internetezés közben. Könnyen felhelyezhető és szilárd védelmet biztosít a kemény PC anyag és a puha TPU keret kombinációjának köszönhetően. A durva felület megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezéből, és a pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a telefon minden funkciójához.

A Nillkin CamShield Armor Prop tok legfontosabb előnyei:
- Megakadályozza a kamera lencsék karcolódását és a privát szféra elvesztését. Speciális kamera fedővel rendelkezik, amely könnyen tisztítható.
- Felszabadítja a kezeit internetezés vagy videók nézése közben. A kamera fedél kényelmes telefonállványként is használható.
- Könnyen felhelyezhető, ugyanakkor hatékonyan védi okostelefonját. Kemény PC felülettel és puha TPU kerettel rendelkezik.
- Növeli a telefon fogását, megakadályozva, hogy kicsússzon a kezéből. Durva felületű.
- Megkönnyíti a csatlakozók, mikrofon és hangszórók elérését. A tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Armor Prop Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

Dupla védelem, ami számít
A Nillkin CamShield Armor Prop tok nem csak hogy megvédi a kamerát a karcolásoktól, hanem a privát szférát is óvja. Egy speciális fedélnek köszönhetően biztos lehet adatai biztonságában. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik készülékük diszkrécióját és biztonságát.

Az állvány mindig kéznél van
A kamera fedél a Nillkin CamShield Armor Prop tok egyedülálló funkcionalitása - egy szempillantás alatt beépített állvánnyá alakítható. Kinyitva lehetővé teszi, hogy kéz használata nélkül kényelmesen használhassa telefonját. Tökéletes internetezéshez vagy filmnézéshez!

Könnyű felhelyezés, megbízható védelem
A kemény PC anyag és a puha TPU keret kombinációja miatt a Nillkin CamShield Armor Prop tok nemcsak könnyen felhelyezhető, hanem hatékonyan védi a telefont a sérülésektől.

Megbízható fogás
A Nillkin CamShield Armor Prop tok durva felülete megakadályozza, hogy a telefon véletlenül kicsússzon a kezéből. Ez a kényelem és a védelem kéz a kézben jár.

Minden funkció elérése
A pontos kivágásoknak köszönhetően a Nillkin CamShield Armor Prop tok könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes csatlakozójához, mikrofonjához és hangszórójához.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett