Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417480249 Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVSAS24U | EAN/Vonalkód: 8018417480249 | Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS Full Active D3O tok a Samsung Galaxy S24 Ultra számára ötvözi a modern védelmi technológiát az elegáns dizájnnal, maximális védelmet nyújtva okostelefonjának. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően ez a tok fokozott ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez, nemcsak a készülék oldalait védi, hanem a finom oldalsó gombokat és a kamera szigetét is. Kiváló minőségű anyagok biztosítják a tartósságot, és az emelt szegélyek minimalizálják a karcolások kockázatát a képernyőn és a kamera lencséin.

Műszaki adatok:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
- Szín: fekete

Az SBS Full Active D3O tok legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy S24 Ultra számára:
- Fokozott ellenállás a sérülések ellen: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt az esések, ütődések és más mechanikai sérülések ellen.
- Magas minőségű kivitelezés: A tok tartósságra, könnyedségre és rugalmasságra lett tervezve, ami biztosítja a mindennapi használat kényelmét.
- A telefon kulcsfontosságú elemeinek védelme: Speciálisan megerősített oldalsó gombok és emelt szegélyek a kamera sziget körül további védelmet nyújtanak a telefon legérzékenyebb területei számára.

A D3O technológia maximális védelmet nyújt
A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely azonnal megkeményedik ütés hatására, megvédve a telefont a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan védi Samsung Galaxy S24 Ultra készülékét az esésektől és ütődésektől, miközben rugalmas és vékony marad, ami nem befolyásolja a telefon használatának kényelmét.

Magas minőségű kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot
Az SBS Full Active D3O tok a legmagasabb színvonalú anyagokból készül, amelyek könnyűek és tartósak. A tok rugalmassága lehetővé teszi a könnyű felhelyezést és levételt, miközben szoros illeszkedést biztosít a telefonhoz, ami minimalizálja a tok véletlen eltávolításának kockázatát.

Az oldalsó gombok és a kamera sziget védelme
A finom oldalsó gombok és a kamera szigete a telefon legvédtelenebb részei közé tartoznak. Az SBS Full Active D3O tok védi ezeket a kulcsfontosságú területeket, miközben hozzáférést biztosít a telefon minden funkciójához. Az emelt szegélyek a kamera körül megakadályozzák a karcolásokat a mindennapi használat során.

Elegáns, minimalista kialakítás
Ez a tok nemcsak védelmet nyújt, hanem remekül is mutat. A fekete kivitel eleganciát kölcsönöz a telefonnak, miközben megőrzi annak karcsú profilját. Tökéletes mindennapi használatra, valamint formálisabb alkalmakra is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett