Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048281462 Márka: Nillkin

Nillkin Aoge Leather Case Samsung Galaxy Z Fold 6 5G tok - fekete


Cikkszám: Nillkin Aoge Leather Case SAM Z Fold 6 5G black | EAN/Vonalkód: 6902048281462 | Márka: Nillkin

Nillkin Aoge Leather Case Samsung Galaxy Z Fold 6 5G tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

9000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Aoge Leather Case Samsung Galaxy Z Fold 6 5G tok - fekete

A Nillkin Aoge Leather Case egyedülálló, stílusos kiegészítője az okostelefonodnak. A hátlap természetes bőrből készült borítása nemcsak luxus megjelenést biztosít, hanem biztonságos fogást is nyújt. A zárt kialakítás garantálja a mindenoldali védelmet, míg a belső mikro-szálas réteg gondoskodik a tok belsejéről. Emellett a tok egy funkcionális kártyazsebbel rendelkezik, amelyet egy kapoccsal lehet lezárni. Élvezd az egyszerű hozzáférést a portokhoz precíz kivágásokkal, és képernyőd illetve kamerád védelmét a megemelt élekkel.

Specifikációk:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Aoge Leather Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 6 5G
- További jellemzők: zseb a fizetőkártyáknak
- Anyag: természetes bőr, TPU, mikroszálas anyag
- Szín: fekete

A Nillkin Aoge Leather Case legfontosabb előnyei:
- Növeli a használat kényelmét a természetes bőr használatával. A magas minőségű bőrből készült hátlap javítja a fogást és kellemes tapintású.
- Minden oldalról védi a telefont. A zárt kialakítás teljes védelmet biztosít az okostelefonodnak.
- Biztonságos tárolást tesz lehetővé a kártyáknak. Egy bőrzseb kapoccsal tartja a kártyákat a helyükön.
- Garantálja a használat kényelmét. A precíz kivágások és a reagáló gombok megkönnyítik a portok elérését.
- Emellett védi a képernyőt és a kamerát. A megemelt élek védelmet nyújtanak a karcolások ellen.

Bőrtok kivitel A Nillkin Aoge Leather Case természetes bőr használatával tűnik ki, ami jelentősen növeli a használat kényelmét. A hátlap bőre nemcsak eleganciát ad, hanem biztos és stabil fogást is garantál a telefonnak. Így készüléked minden helyzetben biztonságban van, és naponta élvezheted a luxus megjelenést.

Védelem legmagasabb szinten A Nillkin Aoge Leather Case zárt kialakítása garantálja a telefonod biztonságát - védi a véletlen esésekkel és sérülésekkel szemben. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik készülékeik megbízható védelmét.

Funkcionális kártyazseb A Nillkin Aoge Leather Case egyik legfontosabb előnye a hátul található bőrzseb. Ebben a zsebben tárolhatod a fizetőkártyáidat vagy dokumentumaidat, amelyek mindig kéznél lesznek. A kapocs zár biztosítja, hogy kártyáid biztonságban legyenek és ne essenek ki.

Egyszerű hozzáférés a portokhoz és gombokhoz A Nillkin Aoge Leather Case használatának kényelme érdekében lett megtervezve. A precíz kivágások lehetővé teszik az összes port könnyű elérését, és a reagáló gombok rendkívül kényelmessé teszik a telefon használatát. Így nem kell aggódnod a töltő vagy a fejhallgató csatlakoztatása miatt.

További kijelző és kamera védelem Többé nem kell aggódnod a kijelző vagy a kamera lencséjének karcolódása miatt. A Nillkin Aoge Leather Case enyhén megemelt élekkel rendelkezik, amelyek további védelmet nyújtanak ezeknek a kulcsfontosságú elemeknek. Ez egy okos megoldás, amely megvédi készüléked a mindennapi fenyegetésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett