Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048254558 Márka: Nillkin

Nillkin Adventurer Pro tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Cikkszám: Nillkin Adventurer Pro Case AP IP14 Pro Max | EAN/Vonalkód: 6902048254558 | Márka: Nillkin

Nillkin Adventurer Pro tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Adventurer Pro tok iPhone 14 Pro Max - fekete Ez egy erős tok, amelyre mindig számíthat. A Nillkin Adventurer Pro tok két erős anyagból készült: TPU és PC. Beépített, szilárd kamera fedéllel rendelkezik, amely telefontámaszként funkcionál. Nemcsak megbízható védelmet nyújt a karcolások, repedések és ütődések ellen, hanem átgondolt funkciókkal is rendelkezik, amelyek könnyebbé teszik a telefon mindennapi használatát.

A Nillkin Adventurer Pro tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi a telefonját a karcolások ellen. Két erős anyagból készült: rugalmas TPU és kemény PC, amelyek jól elvezetik a hőt. Így nem kell aggódnia a telefon túlmelegedésétől, például a mobil játékok játszása közben.
- Megkönnyíti a filmek nézését vagy cikkek olvasását - anélkül, hogy elfáradt volna a keze. Rejtett támasztékot tartalmaz, amely lehetővé teszi a telefon vízszintes vagy függőleges elhelyezését.
- Védi a hátsó kamera lencséit is. Csúszó fedéllel és emelt élekkel rendelkezik.
- Minimálisra csökkenti a telefon kezéből való kicsúszásának és az ujjlenyomatok megjelenésének kockázatát. A tok anyaga csúszásmentes.
- Növeli a telefon funkcionalitását. További lyukak lehetővé teszik, hogy a telefonját zsebre dugja vagy nyakba akassza.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Adventurer Pro tok
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

Dupla védelem a telefonjának A Nillkin Adventurer Pro tok a TPU rugalmasságát ötvözi a kemény PC tartósságával. Ez a hibrid kialakítás optimális ütéselnyelést biztosít, így bármilyen helyzetben védi a telefont. Jó hőelvezetés a zavartalan szórakozás érdekében Játszon, nézzen filmeket és használja az alkalmazásokat anélkül, hogy aggódnia kellene a túlmelegedés miatt. A Nillkin Adventurer Pro tokot úgy tervezték, hogy hatékonyan elvezesse a hőt. Ezért biztosítja a telefon stabilitását még intenzív használat során is. Kényelmes nézés a rejtett támasztéknak köszönhetően Egy integrált támaszték, amely lencsefedelek formájában van jelen, lehetővé teszi a telefon vízszintes vagy függőleges elhelyezését. Felejtse el a hosszú órákig tartó telefon tartásának fárasztó érzését filmnézés vagy olvasás közben. Magas szintű kameravédelem A csúszó fedél és az emelt élek átfogó védelmet nyújtanak a kamera lencséinek. A Nillkin Adventurer Pro tok megakadályozza a karcolásokat és sérüléseket, így védi a telefon egyik legfontosabb funkcióját. Biztos fogás a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően Egy speciális csúszásmentes bevonat növeli a fogást, minimálisra csökkentve a telefon véletlen leesésének kockázatát. Ezenkívül a tok csökkenti az ujjlenyomatok megjelenését, így megőrzi a készülék esztétikai megjelenését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett