Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217000631

Night lamp WDL-02 wireless szürke


Cikkszám: URZ000373 | EAN/Vonalkód: 5900217000631

Night lamp WDL-02 wireless szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ez a modern és elegáns LED éjjeli lámpa egyedi atmoszférát teremt bármilyen belső térben, legyen az otthon, luxushotelek vagy éttermek. A vezeték nélküli LED éjjeli lámpa ötvözi a modern technológiát és az időtlen dizájnt, így tökéletes kiegészítője bármely belső térnek.

Modern LED Technológia:
Éjjeli lámpánk LED technológiát használ, ami fényes, tartós és energiatakarékos világítást biztosít. A LED-eknek köszönhetően kellemes, hangulatos fényt élvezhet anélkül, hogy aggódnia kellene a túlzott hőtermelés miatt.

Vezeték nélküli Kényelem:
Az éjjeli lámpa teljesen vezeték nélküli, így bármikor bárhol elhelyezheti anélkül, hogy kábeleket kellene húzni vagy konnektorokat keresni.

Elegáns Dizájn:
A lámpát gondosan úgy tervezték, hogy különböző belső stílusokhoz illeszkedjen. Minimalista formája és kidolgozása tökéletes kiegészítővé teszi mind a modern, mind a klasszikus berendezésekben.

Könnyű Használat:
A lámpa használata rendkívül egyszerű - csak érintse meg a be- és kikapcsoláshoz. Nincsenek felesleges gombok vagy távirányítók.

Hangulat Fényvezérlés:
LED éjjeli lámpánk fényerő-szabályozással rendelkezik, így hangulatához vagy igényeihez igazíthatja a fényt. A lágy, romantikus világítástól az élénkebb olvasási légkörig a lámpa bármely alkalomhoz megfelelő fényt biztosít.

Többféle Felhasználás:
Egyedi kialakításának és funkcionalitásának köszönhetően LED éjjeli lámpánk tökéletes választás éttermek és hotelek számára. Használható asztali lámpaként, eleganciát és hangulatot kölcsönözve bármely asztalnak vagy munkaterületnek.

Műszaki adatok: -Méret: 37 x 10,5 cm
-Világítási idő: ~8 óra
-Akkumulátor kapacitás: 2x1800mAh=3600mAh
-Töltőport: Type C

Kategória: LED Világítások

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett