Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973907631117 Márka: Nextool

Nextool Wild Fun összecsukható grill


Cikkszám: NE20183 | EAN/Vonalkód: 6973907631117 | Márka: Nextool

Nextool Wild Fun összecsukható grill


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gyakran találkozol a barátaiddal a kertben vagy a szabadban? Vagy családi pikniket vagy kempingezést tervezel? A Nextool Wild Fun grill segítségedre lesz, hogy finom ételt készíts mindenki számára! Elég helyet kínál több grillezett kolbász vagy zöldség elkészítéséhez, és nagyon könnyen használható. Összecsukható kialakítása megkönnyíti a szállítást is.

Az új módja a grillezésnek
Legyen szó egy baráti társasággal való kempingezésről vagy egy kerti partiról, a Nextool grill lehetővé teszi sok finom snack gyors elkészítését. Kolbászok, nyársak, sertésnyak, zöldségek - az eszköz lehetővé teszi bármi gyors elkészítését. A termék lehetőséget biztosít tábortűz gyújtására is, így könnyen felejthetetlen hangulatot teremthetsz!

Felhasználóbarát
A grill nagyon könnyen használható és összeszerelhető. Felejtsd el a bonyolult és időigényes összeszerelést! Mi több, a grillezés befejezése után egyszerűen szétszerelhető és tisztítható. Az egység egy különlegesen kialakított faszéttartóval van ellátva, így hosszabb ideig használhatod. A készlet védőkesztyűket is tartalmaz.

Hordozható kialakítás
Legyen szó egy hegyi piknikről, egy kedvenc helyen történő kempingezésről vagy baráti összejövetelről a telken - a Nextool grill szinte bárhová veled tarthat. Az egység mindössze kb. 2,6 kg-ot nyom, és összecsukható kialakítással rendelkezik az egyszerű és problémamentes hordozhatóság érdekében. A szállítást és tárolást megkönnyíti a mellékelt hordtáska.

A csomag tartalma:

-Grill

-Grillrács

-Faszéntartó

-Kesztyűk

Márka: Nextool

Modell: NE20183

Anyag: Grill: hidegen alakított acél; BBQ háló: rozsdamentes acél

Méretek (zárt állapotban): 400 x 295 x 305 mm

Súly: Kb. 2.6 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett