Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576259740 Márka: Hurtel

New Kickstand Case tok Samsung Galaxy A12 5G-hez állvánnyal fekete


Cikkszám: NEW KICKSTAND SAMSUNG A12 BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576259740 | Márka: Hurtel

New Kickstand Case tok Samsung Galaxy A12 5G-hez állvánnyal fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

New Kickstand Case szilikon telefontok állvánnyal A New Kickstand Case multifunkciós szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és jól védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a böngészés, filmek nézése, fényképek megtekintése vagy cikkek olvasása közbeni kényelmet. Kinyitás után az állványt kézbe veheti vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például íróasztalon vagy asztalon. A Kickstand Case nagyon magas minőségű kidolgozással és elegáns megjelenéssel rendelkezik. A New Kickstand Case szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a felhajtható állványnak köszönhetően. A tok lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezze, így kényelmesen böngészheti az internetet vagy nézhet filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcálló és ütésálló TPU anyagból készült, amely nem csak a hátlapot, hanem a telefon teljes széleit is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A tok csúszásmentes felülettel rendelkezik és beépített állvánnyal, amely fogantyúként is használható.
- Védi a kamerák lencséit a karcolásoktól. A tok élei néhány milliméterrel megemelkednek, így a telefont félelem nélkül helyezheti le kijelzővel felfelé.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett