Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576227701 Márka: Hurtel

Narancssárga Szilikon Kártyatartós Tok iPhone 11 Pro-ra


Cikkszám: Card Case iPhone 11 Pro Orange Powder | EAN/Vonalkód: 9145576227701 | Márka: Hurtel

Narancssárga Szilikon Kártyatartós Tok iPhone 11 Pro-ra


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kártyatartós szilikon tok egy zsebbel a hitelkártyának. Egy tökéletesen illeszkedő telefontok nem mindig elég. Valami többre vágyik? A Kártyatartós tok pontosan Önnek készült. Egy funkcionális kiegészítő, amely elfeledteti a pénztárca figyelését - mostantól mindig kéznél lesznek a dokumentumai, hitelkártyái vagy bankjegyei. Mindezeket biztonságosan tárolhatja a speciális rekeszben, amely a Kártyatartós tokban található.

Teljes védelem a készülékének. Tökéletesen illeszkedik a telefon testéhez, így nemcsak a hátlapját, hanem a készülék éleit és oldalait is védi. A szilikon Kártyatartós tok védi a szennyeződésektől, beleértve az ujjlenyomatokat is. Használatával elkerülheti a telefon véletlen leejtését is - ez a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően lehetséges.

Ellenálló tok divatos dizájnnal. Egy hihetetlenül színes, puha tok, amely bár látszólag egyszerű, nagyon tartós. Az előállítás során használt szilikon ütésállóságot biztosít. Ez a különleges anyag a toknak rugalmasságot is ad - alkalmazkodik a készülék formájához, ezzel egyidejűleg merevíti azt, biztosítva a védelmet a károsodások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett