Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363283 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat tok MagSafe iPhone 16 Pro - bézs


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Beige | EAN/Vonalkód: 5907769363283 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat tok MagSafe iPhone 16 Pro - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Multiple Color Wheat tok MagSafe iPhone 16 Pro - bézs egy stílus, ökológia és funkcionalitás kombinációja. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így esztétikus megjelenést és környezetbarát tulajdonságokat kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül és használhat mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcákat vagy tartókat. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, és a megemelt élek további védelmet biztosítanak a képernyőnek.

Specifikáció:
- Sorozat: Multiple Color Wheat tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: bézs

A Multiple Color Wheat tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a sérülések ellen. A tok védi a telefont az esésektől és karcolásoktól a TPU és természetes búzaszálak révén.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Könnyedén töltheti vezeték nélkül a telefont vagy csatlakoztathat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad telefonjának. A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert adnak neki.
- További védelmet biztosít a kamerának. A megemelt élek védik az objektíveket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmes a telefon használata.

Elegancia és védelem egyben
A Multiple Color Wheat tok MagSafe nemcsak védi telefonját, de stílusos kiegészítő is. A TPU és természetes búzaszál kombinációjából készült, környezetbarát kialakítást és finom megjelenést biztosít. Az anyagok tartóssága hosszútávú védelmet kínál a napi veszélyek, például az esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás az ujjhegyein
Beépített MagSafe technológiával a Multiple Color Wheat tok MagSafe lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltse telefonját és használjon mágneses kiegészítőket. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további kiegészítőket, például pénztárcákat vagy tartókat, melyek növelik készülékének funkcionalitását.

Természetes dizájn, ami magával ragad
A Multiple Color Wheat tok MagSafe természetes búzaszálak felhasználásával egyedi, természetes megjelenést biztosít. Ez nemcsak stílusos kiegészítést jelent telefonjának, hanem egy környezettudatos választást is. A finom tapintás és kellemes textúra funkcionálissá és élvezetessé teszik a tok használatát.

További védelem a képernyőnek
A Multiple Color Wheat tok MagSafe megemelt élei további védelmet biztosítanak a telefon kamerájának. A lencsék így védve vannak a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha telefonját a hátlapjával egy asztalra vagy durva felületre helyezi. Ez a további védelem nagyobb biztonságot nyújt a készülék mindennapi használata során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem
A precíz kivágásoknak köszönhetően a Multiple Color Wheat tok MagSafe teljes hozzáférést biztosít telefonja összes funkciójához. Akár fejhallgatót csatlakoztat, tölti készülékét vagy fényképet készít, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett