Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363092 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat MagSafe tok iPhone 16 Plus - tengerészkék


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Plus Navy Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363092 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat MagSafe tok iPhone 16 Plus - tengerészkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja – ez a Multiple Color Wheat MagSafe tok. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így a tok nemcsak esztétikus megjelenést kínál, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően egyszerűen töltheti telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcák vagy tartók. Ezenkívül a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, és a megemelt élek további védelmet biztosítanak telefonja képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Multiple Color Wheat MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: tengerészkék

A Multiple Color Wheat MagSafe tok legfontosabb előnyei:

- Védelmet nyújt a sérülések ellen. A tok védi a telefont esések és karcolások ellen, köszönhetően a TPU és természetes búzaszálaknak.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Egyszerűen töltheti telefonját vezeték nélkül, vagy csatlakoztathat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad telefonjának. A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak különleges karaktert kölcsönöznek neki.
- További védelmet nyújt a kamerának. A megemelt élek megvédik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít a telefon összes portjához és funkciójához. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmes a használata.

Elegancia és védelem egyben

A Multiple Color Wheat MagSafe tok nemcsak védelmet nyújt telefonjának, hanem stílusos kiegészítő is. A TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült tok ökológiai dizájnt kínál finom megjelenéssel. Az anyagok tartóssága hosszú távú védelmet biztosít a mindennapi fenyegetések, például az esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás könnyedén

A beépített MagSafe technológiával a Multiple Color Wheat MagSafe tok lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltse telefonját és használhasson mágneses kiegészítőket. Az erős mágneseknek köszönhetően egyszerűen rögzítheti további eszközöket, mint például pénztárcák vagy tartók, amelyek növelik készüléke funkcionalitását.

Természetes dizájn, amely megragadja a tekintetet

A Multiple Color Wheat MagSafe tokban használt természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Ez nemcsak stílusos kiegészítővé teszi telefonját, hanem környezettudatos választássá is. A finom tapintás és kellemes textúra révén a tok funkcionális és kellemes a használata.

További védelem a képernyőnek

A Multiple Color Wheat MagSafe tok megemelt élei további védelmet nyújtanak telefonja kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védettek a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha telefonját hátára helyezi íróasztalon vagy durva felületen. Ez a további biztonság növeli a készülék használatának magabiztosságát a mindennapokban.

Tökéletes illeszkedés és kényelem

A precíz kivágások révén a Multiple Color Wheat MagSafe tok teljes hozzáférést biztosít telefonja összes funkciójához. Legyen szó fejhallgató csatlakoztatásáról, készüléke töltéséről vagy fényképezésről, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett