Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363184 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 tok - sárga


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Yellow | EAN/Vonalkód: 5907769363184 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 tok - sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A stílus, ökológia és funkcionalitás tökéletes ötvözete - ez a Multiple Color Wheat Case MagSafe tok. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így nem csak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarát tulajdonságokat is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, mint pénztárcák vagy tartók. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a károsodások ellen, és a megemelt szélek további védelmet biztosítanak telefonja kijelzőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Multiple Color Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, MagSafe technológiával való kompatibilitás
- Szín: sárga

A Multiple Color Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a károsodás ellen. A tok védi a telefont a leesések és karcolások ellen TPU és természetes búzaszálak segítségével.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, vagy csatlakoztathat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonjának. A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert kölcsönöznek neki.
- További védelmet nyújt a kamerának. A megemelt szélek védik a lencséket a karcolások és sérülések ellen.
- Szabad hozzáférést biztosít a telefon összes portjához és funkciójához. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmes a telefon használata.

Elegancia és védelem egyben
A Multiple Color Wheat Case MagSafe nem csak védelmet nyújt a telefonjának, hanem egy stílusos kiegészítő is. A tok TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, így környezetbarát kialakítást kínál egy finom megjelenéssel. A felhasznált anyagok tartósak, ami hosszú távú védelmet biztosít a mindennapi veszélyek, például leesések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás kéznél
A beépített MagSafe technológiával a Multiple Color Wheat Case MagSafe lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltse a telefonját és használjon mágneses kiegészítőket. Az erős mágnenseknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további kütyüket, mint pénztárcák vagy tartók, így növelve a készülék funkcionalitását.

Természetes dizájn, amely magával ragad
A Multiple Color Wheat Case MagSafe-ban felhasznált természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöznek. Ez nem csak egy stílusos kiegészítő telefonjához, hanem egy környezettudatos választás is. Finom tapintása és kellemes textúrája miatt a tok funkcionális és kellemes használni.

További védelem a képernyőnek
A Multiple Color Wheat Case MagSafe megemelt szélei további védelmet nyújtanak telefonja kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védve vannak a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefonját hátlapjára téve egy asztalra vagy durva felületre helyezi. Ez a további biztonság érzetet nyújt a készülék mindennapos használata során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem
Az aprólékosan kialakított kivágásoknak köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe teljes hozzáférést biztosít telefonja összes funkciójához. Akár fejhallgatót szeretne csatlakoztatni, tölteni szeretné készülékét vagy fotót készítene, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett