Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108523226 Márka: 3mk Protection

Motorola Edge 30 Neo - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(52)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108523226 | Márka: 3mk Protection

Motorola Edge 30 Neo - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A SilkyMatt Pro egy modern védőfólia ütésálló háttérrel, amelynek hatékonyságát tesztelték. Akár 400%-kal is erősíti a kijelzőt, védelmet nyújtva a leggyakoribb fenyegetésekkel szemben. Ha az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a kijelzőn. Használd mobilodat bármilyen környezetben és hordozd kedved szerint!

Tökéletes tapintás Milyen is az ideális védőfólia? Könyörtelen a veszélyekkel és szennyeződésekkel szemben, vagy esetleg diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro esetén nem kell választanod a funkcionalitás és az érzékenység között. A fólia egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujjak ugyanolyan simán és pontosan csúsznak rajta, mint egy üvegkijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napsütésben. Egy további előnye a matt fóliának a látható ujjlenyomatok hiánya. Be kell vallanunk, hogy egy ilyen védelem... tiszta élvezet.

Felejtsd el a por szemcséket A SilkyMatt Pro választásával egy áttörő nedves alkalmazási módszert vehetsz igénybe - légbuborékok, porszemcsék, sikertelen próbálkozások és elpazarolt anyagok nélkül. A fóliát a termékhez mellékelt speciális, teljesen biztonságos géllel ragasztod fel a kijelzőre. Meglátod, hogy az eredmény elsőre tökéletes lesz. Nincs szükséged gyakorlatra vagy párás szobára. Csomagold ki és ragaszd fel. Egyszerűen.

Nézd, ahogy eltűnik a károsodás Szeretnél egy tökéletesen sima és hatékony kijelzővédőt hosszabb ideig használni? Válaszd a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia önregenerálódó képességgel rendelkezik. A kisebb sérülések és karcolások maguktól eltűnnek 24 órán belül. Okos, igaz? És emellett takarékos, kényelmes és határozottan környezetbarát is.

Élvezd a tiszta és sima kijelzőt Olyan kijelzővédelmet szeretnél, ami nem zavarja a gördülékenységet vagy pontosságot? Véd meg kijelződet a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel és prémium oleofób réteggel ellátva. A kijelző teljesen érzékeny marad, miközben tökéletesen védve van. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fóliát könnyű tisztán tartani. Elfelejtheted a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek rontják a kommunikáció élményét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett