Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6950125751605 Márka: MOFII

MOFII Vezetékes Candy M Új Billentyűzet (Eper Rózsaszín)


Cikkszám: SK-645 Candy New Pin | EAN/Vonalkód: 6950125751605 | Márka: MOFII

MOFII Vezetékes Candy M Új Billentyűzet (Eper Rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MOFII Candy M vezetékes mechanikus billentyűzet (rózsaszín) Mofii Candy M egy billentyűzet, amely stílusos, eredeti dizájnt ötvözi a funkcionalitással. Ideális választás azok számára, akik értékelik az esztétikát, de nem akarnak lemondani a teljesítményről és kényelemről. Egyedi tulajdonságainak köszönhetően a Mofii Candy M biztosan minden íróasztal díszévé válik, miközben kiváló támogatást nyújt a mindennapi munkában.

Ideális játékosoknak
A Mofii Candy M egy mechanikus játékkézülék, amelyet a legigényesebb felhasználók számára terveztek. 84 precíziós billentyűvel van felszerelve, amelyek hihetetlen, akár 50 millió kattintásos élettartamot kínálnak. Ezért ideális választás mind szenvedélyes játékosoknak, mind a hardvermegbízhatóságot értékelő szakembereknek.

Kényelem minden nap
A billentyűzetet a kényelem szem előtt tartásával tervezték. A kellemes tapintású, lekerekített billentyűk nemcsak vonzó megjelenést nyújtanak, hanem hosszantartó, kényelmes munkát is biztosítanak. A megfelelően formázott alap és a gumiból készült, csúszásmentes lábak miatt a billentyűzet stabilan marad az íróasztal felületén, ami növeli a gépelés kényelmét. A csatlakoztatást egy hosszú, 1,8 méteres aranyozott csatlakozóval rendelkező kábel biztosítja, amely megbízható, stabil jelet közvetít és ellenáll a zavaroknak.

Háttérvilágítás a jobb élményért
A Mofii Candy M billentyűzet intelligens háttérvilágítási rendszerrel rendelkezik, amely akár 20 különböző világítási módot kínál, a finom "légzési" effektusoktól a dinamikus fényhatásokig. A fényerősséget 6 szinten, a fényhatások váltási sebességét pedig 5 szinten lehet beállítani, ami lehetővé teszi a háttérvilágítás személyes preferenciákhoz való igazítását. A háttérvilágítást billentyűkombinációk vezérlik, így a beállítások könnyen és gyorsan változtathatók.

Funkcióbillentyűk
Az idő nagyon fontos mind a munkában, mind a játék során. A MOFII márkájú billentyűzet segít időt spórolni, így még egyszerűbbé teszi a számítógép kezelését! Az eszköz 12 funkcióbillentyűvel van felszerelve, amelyek többek között lehetővé teszik a hangerő kényelmes beállítását és a médialejátszó működtetését, valamint gyors hozzáférést biztosítanak az e-mail fiókhoz, keresőmotorhoz vagy számológéphez. Csak egy egyszerű billentyűkombináció szükséges hozzá!

Gyártó: Mofii
Modell: Candy M
Szín: Rózsaszín
Billentyűk száma: 84
Billentyűk élettartama: 50 millió kattintás
Kompatibilitás: Windows 2000 / XP / ME / Vista / 7 / 8 / 10
Súly: kb. 745 g
Csatlakozás típusa: USB 2.0
Kábel hossza: 1,8 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett