Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971519750554 Márka: MIIIW

MIIIW Vezeték nélküli Néma Egér (Fekete)


Cikkszám: MWMM02 | EAN/Vonalkód: 6971519750554 | Márka: MIIIW

MIIIW Vezeték nélküli Néma Egér (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A MIIIW márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

MIIIW Vezeték nélküli Egér (Fekete)
A MIIIW Vezeték nélküli Egér a stílus, a funkcionalitás és a kényelem tökéletes kombinációja. Csendes működése, elegáns dizájnja és fejlett funkciói révén kiváló választás irodai munkához és mindennapi otthoni használatra egyaránt. Állítható DPI pontosságával, egyszerű telepítésével és tartósságával a MIIIW egér megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak is, megbízható teljesítményt és mindennapi kényelmet nyújtva.

Csendes és kényelmes használat
A MIIIW vezeték nélküli egér kényelmes használatot kínál rendkívül csendes működés mellett. Fejlett kialakítása révén a gombok csak 30-40 dB zajt generálnak kattintás közben, így ideális irodákba, könyvtárakba vagy késő esti otthoni munkákhoz. A gombok ellenállása biztosítja a kényelmes használatot zavaró hangok nélkül, lehetővé téve, hogy a munkára összpontosíthass zavaró tényezők nélkül.

Stílusos és szimmetrikus dizájn
A MIIIW egér elegáns, letisztult stílusával tökéletesen illeszkedik bármely iroda környezetébe. A klasszikus fekete szín és esztétikus kialakítás professzionális és modern megjelenést kölcsönöz az egérnek. A szimmetrikus dizájn jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt ideális, így univerzális megoldást kínál mindenkinek.

Állítható pontosság és egyszerű használat
Háromszintű DPI konfigurációval (800, 1200 és 1600 DPI) a MIIIW egér lehetővé teszi a mozgásérzékenység egyéni preferenciáidhoz való igazítását. Legyen szó grafikai munkákról vagy gyorsabb mozgásról számítógépes játékok közben, ez az egér megfelel az igényeidnek. A plug-and-play rendszerű összeszerelés révén a telepítés gyerekjáték – csak csatlakoztasd az 5.4G vezeték nélküli vevőt a laptopodhoz vagy számítógépedhez, és azonnal élvezheted a teljes funkcionalitást.

Tartósság és stabilitás
A MIIIW vezeték nélküli egér kiváló minőségű anyagokból készült, ami hosszú távú használatot garantál. A csúszásgátló textúra mindkét oldalon és a karcsú kialakítás biztosítja a stabilitást és a szilárd fogást, még hosszan tartó használat esetén is. Mivel az egér ellenáll az izzadt kezek okozta csúszásnak, a használat mindig kényelmes és biztonságos.

Okos kiegészítő funkciók
A MIIIW egér multifunkcionális indikátorral van felszerelve, amely nemcsak a DPI szint könnyű beállítását teszi lehetővé, hanem tájékoztat az akkumulátor állapotáról is. Ezáltal teljes kontrollt biztosít az eszköz teljesítménye felett, és elkerülheted a váratlan lemerülést fontos feladatok közben. Válaszd a professzionális és megbízható MIIIW egeret.

A csomag tartalma:
-egér
-két AAA elem
-5.4G vevőegység

Gyártó: MIIIW
Modell: MWMM01
Szín: fekete
Működési mód: Fotoelektromos szenzor
Felbontás: 800/1200/1600 DPI
Anyag: ABS
Vevőegység: 5.4G
Kattintás hangerő: 30-40 dB
Bemenet: 3V 10mA
Akkumulátor: AAA (kettő)
Működési hőmérséklet: 0°-40°
Kompatibilis rendszerek: Windows 10 és újabb, Mac OS 10.10 és újabb
Termék szabvány: BG/T 26245-2010
Működési távolság: Kb. 6 méter

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett