Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876230419 Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Air 30W hálózati töltő, USB-C (szürke)


Cikkszám: 35041 | EAN/Vonalkód: 6941876230419 | Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Air 30W hálózati töltő, USB-C (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen Nexode Air 30W, USB-C hálózati töltő (szürke)

Fontos számodra az eszközeid gyors és hatékony töltése? A UGREEN Nexode Air a megoldás az igényeidre! A töltő 30 wattos teljesítményt biztosít és egy fejlett GaNInfinity chipet használ, így nemcsak gyors, hanem stabil és biztonságos áramellátást is élvezhetsz az eszközeid számára. Kompatibilis a népszerű márkák eszközeivel, és köszönhetően a több szintű biztonsági funkcióknak, nem kell aggódnod a biztonság miatt.

Gyorsabb töltés
Felejtsd el a hosszas várakozást, míg az eszköz használatra kész! A töltő akár 30 W teljesítményt kínál, és számos gyors töltési protokollt támogat, beleértve a QC-t, PD-t, AFC-t, PPS-t és az Apple 5V/2.4A-t. Mindez azt jelenti, hogy mindössze 30 perc alatt 59%-ra töltheted az iPhone 15-öt!

A töltés új korszaka a GaNInfinity technológiával
Köszöntsd a töltés jövőjét! Az UGREEN Nexode Pro töltő a legkorszerűbb GaNInfinity technológiát használja, amely forradalmasítja az eszközök töltési módját. Ennek a chipnek köszönhetően a töltő nemcsak hatékonyabban és eredményesebben működik, hanem tartósabb és kompaktabb is. Emellett intelligens hőelvezetést is biztosít, ami hozzájárul az optimális hőmérséklet fenntartásához töltés közben.

A biztonság érdekében
A UGREEN elkötelezett a maximális felhasználói biztonság mellett, így a Nexode Air töltő számos biztonsági funkcióval van ellátva. Megbízhatóan véd a potenciális veszélyek, mint a túlmelegedés, rövidzárlat, túlterhelés, túláram vagy túlzott teljesítmény ellen. Így nyugodtan hátradőlhetsz, és bízhatsz benne, hogy az eszközöd jó kezekben van!

Gyártó: UGREEN
Modell: X503
Szín: Szürke
Maximális töltési teljesítmény: 30 W
Interfész: USB-C
Támogatott gyors töltési szabványok: PD3.0 / PD2.0 / QC4+ / QC4.0 / QC3.0 / QC2.0 / PPS / AFC / APPLE 5V2.4A

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett