Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339312527 Márka: Mercedes

Mercedes Texturált és Sima Bőr MagSafe tok iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: Mer008283-0 | EAN/Vonalkód: 3666339312527 | Márka: Mercedes

Mercedes Texturált és Sima Bőr MagSafe tok iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha egy olyan tokot keresel, amely kitűnő minőséggel rendelkezik és ötvözi a klasszikus és modern dizájnt, a Mercedes-Benz Texturált és Sima Bőr MagSafe sorozat ideális választás. Ez nem csak magas szintű védelmet nyújt, hanem kifejezi egyedi ízlésed és a Mercedes-Benz márka iránti elkötelezettséged.

Egyedi dizájn
Ennek a kollekciónak a jellegzetes eleme a kétféle bőr – sima és texturált – különleges kombinációja. Ez az ötvözet modern és elegáns mintát hoz létre, amely vonzza a tekintetet és különleges stílust kölcsönöz a készüléknek. A finom, fémes Mercedes embléma pedig a termék tökéletességét és hitelességét jelképezi. Ez az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely biztosan lenyűgöz mindazokat, akik értékelik a kifinomult dizájnt.

Masszív felépítés és tökéletes illeszkedés
A sorozat tokjai tartós polikarbonátból készülnek, amely megerősíti a telefon hátulját, és rugalmas poliuretánból, amely védi oldalait. Az enyhén megemelt szélek megóvják a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól, a pontos illeszkedés garantálja a tökéletes tapadást és a készülék összes funkciójának teljes körű elérhetőségét.

Töltsd fel a telefont tok nélkül!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, de stabilan tartja a készüléket a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

A tok a Mercedes-Benz engedélyével készült.

Műszaki adatok

Típus: Hardcase
Kollekció: Texturált és Sima Bőr MagSafe
Anyag: TPU / PC / Valódi bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett