Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339297794 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty HKHMP16LLSWKH iPhone 16 Pro 6.3" fehér/fehér keménytok Liquid Glitter Sweet Kitty Masnik MagSafe tok


Cikkszám: Hel000149-0 | EAN/Vonalkód: 3666339297794 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty HKHMP16LLSWKH iPhone 16 Pro 6.3" fehér/fehér keménytok Liquid Glitter Sweet Kitty Masnik MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hello Kitty Fém Liquid Glitter Sweet Kitty Masnik MagSafe Fedezd fel az új Hello Kitty Liquid Glitter Sweet Kitty Masnik MagSafe telefontokot - az elegancia, stílus és funkcionalitás kombinációját. Egy divatos kiegészítő, egyedi dizájnnal, amely biztosan minden rajongó számára helyet talál.

Egyedi dizájn Rázd meg a telefonodat ezzel a tokkal, hogy felfedje a gyönyörű csillámokat apró masnikkal, amelyek fénylenek a fényben. Átlátszó anyagból készült, tökéletesen kiemeli a telefon dizájnját, míg a fehér MagSafe gyűrű stílust és funkcionalitást kölcsönöz, lehetővé téve a vezeték nélküli töltést. A Hello Kitty karakter, amely kikandikál a mágneses gyűrűből, figyelemfelkeltő és hozzáad egy finom bájt a tokhoz.

Tökéletes illeszkedés A tok nemcsak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját emeli ki, hanem elsősorban garantálja a készülék biztonságát véletlen sérülések és ütődések ellen. Gondosan kiválasztott méretei révén a tok hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Töltsd a telefonodat vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz.

Termék a Hello Kitty licenc alapján készült. Műszaki adatok Gyűjtemény Liquid Glitter Sweet Kitty Masnik MagSafe Típus Keménytok Anyag TPU/PC Szín Fehér Kompatibilitás iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett