Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339135058 Márka: Mercedes

Mercedes Smooth Leather MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: Mer007845-0 | EAN/Vonalkód: 3666339135058 | Márka: Mercedes

Mercedes Smooth Leather MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes-Benz Smooth Leather MagSafe
A Mercedes-Benz autók belső kialakítását jellemző páratlan esztétika a Smooth Leather tokra került át, amely kiváló minőségű ökológiai bőrből készült. Ez nemcsak a márkára jellemző részletgazdagság eredménye, hanem a fenntartható megközelítés iránti tisztelet is, azáltal hogy környezetbarát anyagokat választottak.

Egy csipetnyi luxus
A Mercedes-Benz Smooth Leather MagSafe tok egyediségét a rendkívül sima és puha ökológiai bőr hangsúlyozza, amely kivételes kényelmet biztosít. A magas minőségű szintetikus bőr alkalmazása tartós, tökéletes megjelenést garantál hosszú távon. Érdemes hozzátenni, hogy a kollekció exkluzív jellegét a klasszikus fémből készült Mercedes-Benz logó hangsúlyozza, amely egyben az eredetiség és a kifogástalan termékminőség szimbóluma is.

A Smooth Leather MagSafe sorozatú védőtokok a klasszikusok szerelmeseinek szól, akik kifinomult megjelenést is szeretnének az iPhone-juknak. Ez a megoldás, amely az iPhone-ok számára készült, exkluzivitást nyújt a neves német autókonszernnel, a Mercedes-Benzzel való együttműködés révén.

Érezd a vezeték nélküli töltés erejét
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy az áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszközzé is válik.

Ez a stílusos védőtok arra lett tervezve, hogy megvédje az eszközödet és divatos megjelenést biztosítson neki. Ennek a gyűjteménynek köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik, és prémium megjelenést kap.

A terméket a Mercedes-Benz márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Smooth Leather MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett