Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171865 Márka: Mercedes

Mercedes MEHCP15MARMBK iPhone 15 Plus 6.7" fekete/fekete keménytok bőrből Urban tok


Cikkszám: Mer007838-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171865 | Márka: Mercedes

Mercedes MEHCP15MARMBK iPhone 15 Plus 6.7" fekete/fekete keménytok bőrből Urban tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes-Benz Leather Urban Line
A Mercedes-Benz autókárpitozás lenyűgöző dizájn esztétikája átvándorolt az Urban Line bőr ülésvédő kollekciójába. Ez az egyedi tok tökéletes választás a Mercedes-Benz márka rajongói számára, és még előkelőbbé és fényűzőbbé teszi iPhone készülékét.

Stílusos megjelenés
A Mercedes-Benz tok sima és perforált bőrrel, valamint egy fém logóval biztosítja a legmagasabb szintű használati kényelmet. A részben perforált bőr tok klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz, és garantálja telefonja biztonságát. A kollekció exkluzivitását a fém Mercedes-Benz logó hangsúlyozza, amely egyben megerősíti a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét.

Tökéletes kidolgozás
A minőség, amit minden részletében érezhetünk - ez a Mercedes termékek jellemzője. A tok nagyon gondosan készült, kiváló minőségű ökobőr anyagból, amely kompromisszummentes minőségi kidolgozásával tűnik ki. A telefon védelme érdekében a sérülésektől és karcolásoktól a tok oldalai TPU-val vannak megerősítve. Az ilyen burkolattal ellátott telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja az ütéseket. A burkolatok enyhén kiemelkedő élekkel rendelkeznek, amelynek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik. A termék a Mercedes licence alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Urban Line
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Ökobőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett