Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165765 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Fém Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: KF001756-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165765 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Fém Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Fém Pin Karl & Choupette egy egyedi és avantgárd tok sorozat, amely a telefonodat stílusos kiegészítővé varázsolja mindennapi megjelenésedhez. A Saffiano Karl & Choupette kollekció kiegészítői nagyszerű választás azok számára, akik egy egyedi tokot keresnek iPhone-juk luxus stílusú védelméhez.

Magas minőségű anyagok és tökéletes védelem
Minden tok ebből a kollekcióból nagy odafigyeléssel és a legmagasabb minőségű anyagokból készül. A tokok hátulja polikarbonátból (PC) készül, ami biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg az oldalak rugalmas poliuretánból (PU) készülnek, amely tökéletes védelmet nyújt a telefon ütődéseivel szemben, és egyúttal könnyen alkalmazkodik a telefon formájához. A kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek pedig védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Jellegzetes képek
A kollekció háromdimenziós fém tapasszal van díszítve, amely az excentrikus tervezőt és szeretett macskáját, Choupette-et ábrázolja. Az egész egy fém táblával van kiegészítve a Karl Lagerfeld logóval, amely megerősíti a márka kiváló minőségét és hitelességét.

Kiegészítő funkcionalitás
A tokot egy praktikus keresztpánttal gazdagították, amely egyedi funkcionalitást biztosít. Ez a pánt lehetővé teszi, hogy a tokot a nyakban vagy vállra akasztva viseljük, így kényelmes hozzáférést biztosít a készülékhez, miközben szabad mozgást tesz lehetővé. A pánt szilárdan elkészített, nemcsak praktikus használatot biztosít, hanem gazdagítja a tok megjelenését, így ideális választás azok számára, akik egyszerre értékelik az eleganciát és a praktikusságot egy termékben. A tokot Karl Lagerfeld licence alatt gyártják.

Technikai adatok:
- Kollekció: Crossbody Saffiano Fém Pin Karl & Choupette
- Típus: Merev tok
- Anyag: TPU/PC/Eco-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett