Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339164201 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette tok iPhone 15 Plus - átlátszó


Cikkszám: KF001800-0 | EAN/Vonalkód: 3666339164201 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette tok iPhone 15 Plus - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette

A Liquid Glitter Choupette kollekció a stílus és a tartósság tökéletes kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat a divatrajongóknak, akik nemcsak a készülékük védelmét akarják biztosítani, hanem hangsúlyozni kívánják egyedi ízlésüket is. Ezzel a kollekció tokjával kifejezheted szeretetedet a neves divatmárka iránt, miközben csillogást adhat mindennapi megjelenésedhez. Ez a stílus és a védelem legmagasabb szintű kombinációja.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás

A kollekció elkészítéséhez csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Erős és kemény polikarbonátot (hátlap) használtak a gyártáshoz, amely megerősíti a telefon hátulját a töréssel szemben. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, ami könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, valamint megvédi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon biztosan áll a kezedben, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint védelmet nyújt az ütések ellen. A tok enyhén megemelt szélekkel rendelkezik, így a kijelző és a kamerafedél is védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombborítással és portnyílással rendelkezik.

Csillogj minden mozdulattal!

A Liquid Glitter Choupette kollekció tökéletes módja annak, hogy kiemeld iPhone-od egyedi dizájnját. A híres tervező szeretett macskájának központilag elhelyezett grafikája tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához, miközben finomságot kölcsönöz. Ezenkívül a grafikákat egy finom poliuretán réteg borítja, amely biztosítja a kopásállóságot és hosszú ideig biztosítja a kifogástalan megjelenést. De ez még nem minden, hiszen a tokot a folyékony csillámrészecskék is megkülönböztetik, amelyek a fényben ragyognak, és a dőlésszögtől függően változtatják helyzetüket, egyedi csillogást adva a telefonodnak. Ez a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Liquid Glitter Choupette
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7``

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett