Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339218652 Márka: Mercedes

Mercedes bőrtok Samsung Galaxy S23 FE - fekete tok


Cikkszám: Mer008004-0 | EAN/Vonalkód: 3666339218652 | Márka: Mercedes

Mercedes bőrtok Samsung Galaxy S23 FE - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes-Benz Leather Urban Line

A Mercedes-Benz autókárpit lenyűgöző formatervezési esztétikáját a Urban Line bőrtokok kollekciójába ültették át. Ez az egyedülálló tok tökéletes választás a Mercedes-Benz márka rajongói számára, ezáltal még rangosabbá és luxusabbá varázsolva Samsung készülékedet.

Stílusos megjelenés
A Mercedes-Benz tok sima és perforált bőrrel, valamint egy fém logóval garantálja a legmagasabb kényelmet. A részben perforált bőrtok klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz, és garantálja telefonod biztonságát. A kollekció exclusivitását a fém Mercedes-Benz logó hangsúlyozza, amely egyúttal a termék hitelességét és legmagasabb minőségét is megerősíti.

Tökéletes kidolgozás
Minden részlet gondos kidolgozása jellemzi a Mercedes termékeket. A tok nagy gondossággal készült, kiváló minőségű ökobőrből, mely kiemelkedik kompromisszummentes kidolgozásával. A telefon jobb védelme érdekében a tok oldalsó élei TPU-val vannak megerősítve. A tok megfogásával a készülék biztosan ül a kezedben, szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ezáltal növelve biztonságát és ütésekkel szembeni ellenállását, továbbá tompítva az esetleges ütődéseket. A tok enyhén megemelt élekkel rendelkezik, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolások és törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítást és portkivágást tartalmaz.

A termék a Mercedes engedélyével gyártva.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Urban Line
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Ökobőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 FE S711

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett