Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002640503 Márka: Mcdodo

Mcdodo CM-4050 mágneses autós telefontartó


Cikkszám: CM-4050 | EAN/Vonalkód: 6921002640503 | Márka: Mcdodo

Mcdodo CM-4050 mágneses autós telefontartó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mcdodo CM-4050 mágneses autós telefontartó egy innovatív megoldás, amely biztonságos és stabil rögzítést biztosít okostelefonod számára vezetés közben. Az erős N52-es osztályú mágnesek használatának köszönhetően a tartó garantálja, hogy a telefonod a helyén marad még dinamikus vezetés közben is. Ezen kívül a szilikon bevonat megvédi telefonodat a karcolásoktól, ami különösen fontos készüléked esztétikai megőrzése érdekében.

Sokoldalúság és teljes kompatibilitás
A CM-4050 egy univerzális tartó, amely bármilyen márkájú és típusú telefonnal kompatibilis, így rendkívül praktikus kiegészítő. Az Apple MagSafe szabvánnyal való teljes kompatibilitás gyors és egyszerű eszközcsatlakozást biztosít, anélkül, hogy további adapterekre vagy kiegészítőkre lenne szükség.

Rugalmasság és kényelmes használat
A tartó teljesen állítható 360°-os szöggel rendelkezik, így könnyedén beállíthatod a telefonod helyzetét az igényeidnek megfelelően. Ez a megoldás lehetővé teszi a vezető számára, hogy a telefon képernyőjét a legoptimálisabb módon helyezze el, megkönnyítve ezzel a navigációs alkalmazások vagy zenelejátszók használatát.

Nincs interferencia a jelre
A tartó kialakítása úgy lett megtervezve, hogy elkerülje a GPS vagy a hálózati jelek zavarását, ami elengedhetetlen a zavartalan navigációs használathoz és a folyamatos kapcsolatok fenntartásához. A csíptetős rögzítés lehetővé teszi a tartó gyors és egyszerű elhelyezését a műszerfalon vagy annak bármely kényelmes pontján az autódban.

Magas minőségű kialakítás
Magas minőségű ABS anyagból készült, a tartó nemcsak tartós, hanem könnyű is (mindössze 60g), és kompakt (méretei 60x40x8mm), ami tovább növeli a használat kényelmét. A készletben található egy Mcdodo felfüggesztő tartó, egy mágneses gyűrű, amellyel csatlakoztathatod a telefonodhoz vagy tokhoz, így bármilyen telefonmodell illeszkedik a tartóba.

Tartozékok a csomagban:
- 1 x Mcdodo felfüggesztő tartó
- 1 x Mágneses gyűrű
- 1 x Használati útmutató

Gyártó: McDodo

Modell: CM-4050

Anyag: ABS

Méretek: 60x40x8mm

Súly: 60g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett