Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974706560028 Márka: Yunmai

Masszírozó Gun Prime Yunmai YMFG-B453


Cikkszám: YMFG-B453 | EAN/Vonalkód: 6974706560028 | Márka: Yunmai

Masszírozó Gun Prime Yunmai YMFG-B453


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

45100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Yunmai Prime masszírozó YMFG-B453.
Szükséged van egy kis kikapcsolódásra egy hosszú nap után az irodában? Vagy talán szeretnél felépülni egy kemény edzés után? Próbáld ki a Yunmai Prime YMFG-B453 masszírozót. 4 különböző üzemmóddal könnyedén beállíthatod a masszázs intenzitását a tested igényeihez, és az erős akkumulátor lehetővé teszi a készülék használatát akár 84 napig egyetlen töltéssel. További előnye az YMFG-B453-nak a csendes működés (45 dB) és a nagy fordulatszámú teljesítmény. Biztosítsd álmaid kikapcsolódását egy hosszú nap után.

5 választható sebességfokozat
Kis mérete ellenére a masszírozó lenyűgöző nyomást fejt ki, amely eléri a mély izomcsoportokat is. A készülék 5 különböző sebességet kínál, amelyek 1800-3200 fordulat/perc között változnak. Állítsd be a működését a személyes preferenciáid szerint!

Különböző üzemmódok
A készülék különböző üzemmódokat kínál. Az Intelligens Masszázs üzemmód gyengéd pulzáló masszázst biztosít, tökéletesen alkalmas az otthoni kikapcsolódáshoz. A Professzionális Fitnesz üzemmód pedig kiválóan alkalmas az intenzív edzés utáni izomregenerációhoz. Személyre szabhatod a működését, hogy megfeleljen az igényeidnek!

Hatékony működés
A masszírozó egy 24V-os, kefe nélküli motorral van felszerelve, amely nagy teljesítményt nyújt 3200 fordulat/percen. Az ilyen megoldások alkalmazása lehetővé teszi, hogy az eszköz elérje a mély izmokat, fokozva a relaxáció érzését. A készülék meglepően csendesen működik - a hangerőszintje csak körülbelül 45 dB.

Hosszú működési idő
Felejtsd el az összegabalyodott kábeleket. A Yunmai Prime vezeték nélküli masszírozó szabadságot ad, amire mindig is vágytál. A készülék egy tartós, 2900 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Feltéve, hogy napi körülbelül 10 percig használod, akár 84 napig is kitart egyetlen töltéssel! Sőt, a készülék automatikusan kikapcsol 10 perc használat után. Így nem kell aggódnod, hogy túl gyorsan lemerül vagy a hosszan tartó masszázs izomsérülést okoz. A masszírozóhoz egy speciális állvány is tartozik, amely biztonságos töltést és stabil tárolást biztosít.

Átgondolt kialakítás
A masszírozó tartós anyagból készült, így nagyon strapabíró, ugyanakkor könnyű is. Tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és elég kicsi, hogy szinte bárhová magaddal vihesd. A szállítását és tárolását a mellékelt állomás könnyíti meg.

4 tartozék fej
Személyre szabhatod a masszírozót az igényeid szerint. A készlet 3 cserélhető fejet tartalmaz, amelyek kellemes tapintásúak, csökkentik a nyomást és kényelmesek. A kerek fej hatékonyan masszírozza a hátat, vállakat, vádlit és más nagy izomcsoportokat. Az U-alakú fej tökéletes a nyak és a gerinc mindkét oldalának masszírozására. A lapos fej jól használható érzékeny izmok esetében, amelyek alacsony a fájdalomtűrő képességük. A gömb alakú fej pedig stimulálja a mély szöveteket, mint az ízületek, tenyér és talp. Hozz létre egy saját spa szalont a saját kényelmedre!

Tartalom:
- Masszírozó
- Kerek fej
- U-alakú fej
- Lapos fej
- Gömb alakú fej
- Töltőállomás

Márka neve: Yunmai

Név: Yunmai Prime masszírozó

Modell: YMFG-B453

Súly: 840g

Akkumulátor kapacitása: 2900 mAh

Töltési idő: Kb. 4 óra

Méretek: 179 x 60 x 236mm

Sebesség módok: 1800 ford./perc / 2400 ford./perc / 3200 ford./perc

Sebesség szintek: 5

Használati idő: 84 nap

Hangerőszint: 45 dB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett