Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284735 Márka: Hurtel

Magnet Case Samsung S24 fliptok és pénztárca - fekete tok


Cikkszám: MAGNET CASE Samsung S24 BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576284735 | Márka: Hurtel

Magnet Case Samsung S24 fliptok és pénztárca - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magnet Case Samsung S24 fliptok és pénztárca - fekete

Védelem, kényelem, stílus - mindezt egy tokban. Válaszd a Magnet Case-t, és hangsúlyozd egyediségedet most! A Magnet Case nem csak kiváló védelmet nyújt a okostelefonod számára, hanem egy multifunkcionális kiegészítő is, amely még élvezetesebbé teszi a készülék használatát. Szerezz be egy tokot, pénztárcát és állványt egyben.

A Magnet Case legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt. Megvédi a telefonodat a véletlen esések okozta károktól. A tok szilikon formája megvédi az okostelefont, az öko-bőr borítás pedig megakadályozza a képernyő karcolódását.
- Lehetővé teszi az összes szükséges dokumentum rendszerezését egy helyen. A beépített kártya- és bankjegytartóknak köszönhetően nem kell külön pénztárcát cipelned.
- Élvezetessé teszi a filmnézést vagy az internet böngészését. A Magnet Case állványként is funkcionál, kényelmes képernyő pozíciót biztosítva neked. Szeretnéd megnézni kedvenc filmedet vagy elolvasni egy hosszabb cikket a telefonodon? Dőlj hátra kényelmesen!
- Stílusos megjelenést biztosít. Ez az elegáns tok nemcsak véd, hanem stílust is kölcsönöz az okostelefonodnak - a Magnet Case tartós TPU-ból és ökológiai bőrből készült.
- Teljesen funkcionális a telefonmodellhez. Érzékeny gombokkal és port kivágásokkal rendelkezik, valamint egy mágneses füllel, hogy megakadályozza a fedelet véletlen elmozdulását.

Specifikáció:
- Sorozat: Magnet Case
- Anyag: TPU, öko-bőr
- Kompatibilitás: Samsung S24
- Fekete színben

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett