Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941788828186 Márka: Orico

M.2 SATA külső meghajtó ház, Orico PWM2-WH-EP, USB-C, 5Gbps (ezüst)


Cikkszám: PWM2-WH-EP | EAN/Vonalkód: 6941788828186 | Márka: Orico

M.2 SATA külső meghajtó ház, Orico PWM2-WH-EP, USB-C, 5Gbps (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Most még kényelmesebben használhatod M.2 SATA meghajtódat. Az Orico ház nagyon könnyen telepíthető, és akár 5Gbps sebességgel is lehetővé teszi a fájlok átvitelét. Stabil, megbízható adatátvitelt biztosít és széles kompatibilitással rendelkezik. Ugyanakkor rendkívül könnyű, praktikus és tartós. A termék akár 4TB kapacitású meghajtókat is támogat.

Azonnali fájlátvitel
Gyakran viszel át fájlokat az eszközeid között? Mostantól nem kell hosszú ideig várnod, hogy a fotóid vagy dokumentumaid célt érjenek! A ház lehetővé teszi az adatok akár 5Gbps sebességgel történő átvitelét. Ez azt jelenti, hogy csak néhány pillanatba telik, hogy a szükséges fájlokat átvigyük a számítógépre vagy laptopra!

Masszív konstrukció
A ház elkészítéséhez kiváló minőségű alumínium ötvözetet használtak. Ezáltal a termék rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. További előnye, hogy nem melegszik túlzottan. A ház modern, minimalistás dizájnnal is rendelkezik és olyan kézreálló, hogy mindig nálad lehet.

Megbízható teljesítmény
Az Orico háza egy fejlett chipet tartalmaz, amely támogatja az UASP protokollt és a TRIM funkciót. Ez biztosítja a stabil, biztonságos és gyors adatátvitelt. Ez pedig hatékony és megbízható termékteljesítményt eredményez. A ház beépített LED jelzővel is rendelkezik, amely tájékoztat a működési állapotáról.

Széleskörű kompatibilitás - problémamentes telepítés
A termék különböző típusú M.2 SSD-kkel, köztük a 2280, 2260, 2242 és 2230 méretekkel is kompatibilis. A telepítés is nagyon egyszerű – nincs szükség további eszközökre! Ráadásul a ház tökéletesen működik Windows, Mac OS, Linux és Android eszközökkel, például laptopokkal is.

Még több hely a fájloknak
Ne aggódj, hogy nem lesz elég hely az összes szükséges fájl számára. A ház kompatibilis akár 4TB kapacitású meghajtókkal is. Így gond nélkül elmentheted a fotóidat, videóidat vagy dokumentumaidat! Ez különösen hasznos grafikusoknak, fotósoknak és webfejlesztőknek, többek között.

A csomag tartalma
-Meghajtó ház

-USB-C - USB-A kábel

-Szilikon dugók

-Használati útmutató

Márka: Orico

Modell: PWM2-WH-EP

Szín: Ezüst

Támogatott protokollok: SATA

Kimenet: USB 3.2 típus C

Átviteli sebesség: Akár 5Gbps

Max. lemez kapacitás: 4TB

Anyag: Alumínium ötvözet + ABS

Kábelhossz: 30cm

Méretek: 124x35x14mm

Kompatibilitás: M.2 NGFF SATA 2230, 2242, 2260, 2280 SSD-k

Támogatott rendszerek: Windows, Mac OS, Linux, Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett