Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906109951449 Márka: Hurtel

Euro függesztő 50x50 mm prémium gumiragasztóval 1000 db/tekercs (0.35 mm fólia)


Cikkszám: #1EZ14.50/50 | EAN/Vonalkód: 5906109951449 | Márka: Hurtel

Euro függesztő 50x50 mm prémium gumiragasztóval 1000 db/tekercs (0.35 mm fólia)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Euro függesztő 50x50 mm prémium gumiragasztóval 1000 db/tekercs (0.35 mm fólia). Nemcsak szilárdságot, hanem kivételes funkcionalitást is kínál - ezek a 50x50 mm-es prémium Euro függesztő előnyei gumiragasztóval. A 0.35 mm vastagságú, átlátszó, kiváló minőségű PVC fóliának köszönhetően akár 400 g-nál is nagyobb teherbírást érhet el, ami a terméket ideálissá teszi nehezebb tárgyak kiállításához. A megnövelt tapadású erős ragasztó biztosítja az alacsony energiaszintű felületekhez való tartós rögzítést, így rendkívül sokoldalú eszköz bármely kereskedelmi térben.

A prémium Euro függesztők 50x50 mm legfontosabb előnyei:
- Biztonságos termékakasztást tesznek lehetővé. A 0.35 mm vastagságú átlátszó PVC fólia 400 g-nál is nagyobb teherbírást biztosít.
- Növelik a tapadást a nehéz felületeken. A gumiragasztó alacsony energiaszintű felületekre lett tervezve.
- Biztosítják a kiállítás esztétikus megjelenését. Az átlátszó fólia nem zavarja a termékek megjelenését.
- Hosszú távú használatot garantálnak. A kiváló minőségű anyagok biztosítják a függesztő tartósságát.
- Növelik az értékesítési hatékonyságot. Az egyszerű alkalmazás és az alkalmazások sokoldalúsága javítja az áruk prezentációját.

Specifikáció:
- Típus: euro függesztő
- Méret: 50 x 50 mm
- Ragasztó: ~ 25 mm, gumi
- Távtartó: szilikonozott papír, fehér
- Vastagság: 0.35 mm + ragasztó
- Tapadás: >30 N / 25 mm
- Működési hőmérséklet: -10°C ... +80°C
- Tekercsek száma egy kartonban: 3

Szilárd termékrögzítés minden körülmények között Az 50x50 mm-es Euro függesztő lehetővé teszi a termékek biztonságos és stabil rögzítését a 0.35 mm vastagságú átlátszó PVC fólia használatával. Ez a megoldás garantálja, hogy még a nehezebb, 400 g-nál nagyobb súlyú tárgyak is biztosan helyükön maradnak.

Gumiragasztó nehéz felületekhez Az Euro függesztő erős gumiragasztóval van ellátva, amely megnövelt tapadással rendelkezik az alacsony energiaszintű felületekhez. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmas nehezen ragasztható anyagokhoz, mint például műanyag, fém vagy üveg. Ezáltal a függesztők rendkívül sokoldalúak és különféle üzletkörnyezetekben használhatók, anélkül, hogy aggódni kellene tartósságuk miatt.

Termékek zavartalan megjelenése az átlátszó fóliának köszönhetően Az Euro függesztő egyik kulcsfontosságú előnye az átlátszó PVC fólia, amely nem zavarja a kiállított termékek esztétikáját. Ennek köszönhetően termékei esztétikus és professzionális módon lesznek kiállítva, ami biztosan felkelti majd a vásárlók figyelmét. A 0.35 mm vastag átlátszó fólia nemcsak tartós, hanem kifinomult is, így nem vonja el a figyelmet az áruktól.

Tartósság évekig a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően Az 50x50 mm-es prémium Euro függesztő a legmagasabb minőségű anyagokból készül, ami garantálja tartósságát. A kiváló minőségű PVC fólia és az erős ragasztó egy kombináció, amely biztosítja a tartós és megbízható használatot hosszú ideig.

Hatékony árubemutatás és növekvő értékesítés Az egyszerű alkalmazás és az alkalmazások sokoldalúsága révén az 50x50 mm-es Euro függesztő jelentősen növeli az értékesítési hatékonyságot. A termékek biztonságos felakasztásának képessége különböző felületeken láthatóbbá és vonzóbbá teszi az árukat. Ez pedig több vásárlót vonz és növeli az értékesítést, ami bármilyen merchandising stratégia kulcsfontosságú célja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett