Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6977335210104 Márka: Lubluelu

Lubluelu L20 robotporszívó


Cikkszám: 7629906 | EAN/Vonalkód: 6977335210104 | Márka: Lubluelu

Lubluelu L20 robotporszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

109700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ne pazarolja idejét takarításra, hagyja, hogy a Lubluelu L20 robot végezze el Ön helyett. Ez az egyedi készülék 4 000 Pa szívóerőt kínál, így kiválóan megbirkózik a szennyeződésekkel. Nedves felmosásra is képes. Maximális üzemideje akár 120 perc is lehet, és fejlett LiDAR navigációs rendszere segítségével könnyen eligazodik a helyiségekben. A termék kompatibilis a Smartlife / Tuya alkalmazással, amely lehetővé teszi munkájának kényelmes kezelését.

Gyors és alapos porszívózás
A nagy, akár 4 000 Pa szívóerőnek köszönhetően a robot gyorsan és hatékonyan elbánik még a makacs szennyeződésekkel is. Por, morzsa, haj - semmi sem állíthatja meg. Az ilyen nagyszerű teljesítmény ellenére a készülék meglepően csendesen működik - hangerőszintje csak kb. 55 dB. Három szívási mód közül választhat, hogy teljesítményét igényeihez igazítsa. Ezenkívül a robot automatikusan növeli erejét a szőnyegeken, hogy alapos és megbízható tisztítást biztosítson.

Megszabadul a makacs foltoktól
A Lubluelu L20 nemcsak porszívózza otthona padlóját, hanem nedvesen is tisztítja azt. A robot lehetővé teszi, hogy három vízhozam szint közül válasszon, és képes kézi felmosást utánozni, így tökéletesen megbirkózik még a makacs foltokkal is. Szűrővel van ellátva, hogy megszüntesse a szennyeződéseket, és elektronikus szivattyúval rendelkezik, hogy megakadályozza a szivárgást. Hamarosan otthona padlója csillogóan tiszta lesz!

Akár 120 perc takarítás
A robot egy erős, 2600 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy akár 120 percig dolgozzon. Ez elegendő ahhoz, hogy alaposan megtisztítsa a padlókat még egy nagyobb lakásban is! A készülék töltése sem okoz problémát. Amikor az akkumulátora hamarosan lemerül, automatikusan elindul az állomására, és amikor feltöltődik, egyszerűen visszatér a munkához.

Semmi sem állhat az útjába
Fejlett, akár 8 méter hatótávolságú LiDAR navigációs rendszerének köszönhetően a robot könnyen eligazodik a helyiségekben, elkerüli az akadályokat, pontos térképeket készít és optimális tisztítási útvonalakat tervez. A készülék nagy pontosságú szenzorokkal is fel van szerelve, amelyek megvédik az eséstől, ütközéstől és attól, hogy a bútorok alá szoruljon. Ezenkívül az L20 könnyedén áthalad a küszöbökön és szőnyegeken, amelyek magassága akár 20 mm.

Egyszerű és kényelmes használat
Csatlakoztassa a robotot a Smartlife / Tuya alkalmazáshoz, és férjen hozzá számos hasznos funkcióhoz. Az alkalmazás segítségével például engedélyezheti a pont- vagy szegélymenti porszívózást, megváltoztathatja a beállításokat, kiválaszthatja a tisztítandó területet, munkarendet tervezhet, tiltott zónát hozhat létre és még sok mást. Emellett az L20 kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával, így hangvezérléssel irányíthatja. Adjon ki egy egyszerű parancsot, és figyelje, ahogy a robot elkezdi a takarítást!

Csomag tartalma:
- Takarító robot
- 2 az 1-ben por- és víztartály
- Töltőállomás adapterrel
- Felmosó pad
- HEPA szűrő
- Oldalkefe
- Használati útmutató
- Tisztító eszköz

Gyártó: Lubluelu
Modell: L20
Szívóerő: 4 000 Pa
Teljesítmény: 40 W
Vízhozam szintjeinek száma: 3
Szívás szintjeinek száma: 3
Működési idő: Akár 120 perc
Portartály kapacitása: 290 ml
Víztartály kapacitása: 250 ml
Felmosás: Igen
Öntisztító funkció: Nem
Navigációs rendszer: LiDAR
Akkumulátor kapacitás: 2600 mAh
Töltési idő: Körülbelül 4-5 óra
Hangerőszint: Kb. 55 dB
Szűrőtípus: HEPA H11
Súly: 3,3 kg
Alkalmazás: Smartlife / Tuya

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett