Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6977335210005 Márka: Lubluelu

Lubluelu 202 vezetéknélküli álló porszívó


Cikkszám: 3635279 | EAN/Vonalkód: 6977335210005 | Márka: Lubluelu

Lubluelu 202 vezetéknélküli álló porszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tedd könnyebbé a takarítást. A Lubluelu 202 vezetéknélküli álló porszívó kivételes, 25 kPa szívóerőt kínál, így gyorsan és hatékonyan veszi fel a harcot a szennyeződésekkel. Beépített LED kijelzővel rendelkezik és akár 45 perc üzemidővel is kiemelkedik. Emellett nagyon kényelmes a használata. A nehezen hozzáférhető sarkok takarításához is tartoznak hozzá kiegészítő kefék.

Csendes és hatékony működés
Mostantól a makacs szennyeződésekkel is pillanatok alatt elbánhatsz. A porszívó lenyűgöző, akár 25 kPa szívóerőt biztosít. Ennek köszönhetően gyorsan és alaposan eltávolítja a port, morzsákat és még a szőrszálakat is. Ugyanakkor a készülék meglepően csendesen működik - hangerőszintje mindössze 69 dB körül van. Ne aggódj a zavaró zaj miatt! Három szívóerőszint közül választhatsz - 8 kPa, 16 kPa vagy 25 kPa. Igazítsd a porszívó működését az igényeidhez és élvezd a tisztaságot!

Speciálisan tervezett kefe
A porszívó speciálisan tervezett kefével rendelkezik, amely tökéletes mind a kemény padlókhoz, mind a szőnyegekhez. V-alakú tengelye nemcsak hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, de nagyon könnyen tisztítható is.

Hosszú működési idő
Felejtsd el a felesleges takarítási szüneteket. A 202-es porszívó erős, újratölthető akkumulátorral (7 x 2200 mAh) van felszerelve, így akár 45 percen keresztül folyamatosan működhet. Ez azt jelenti, hogy mind kis, mind nagyobb lakásokban remekül működik! Ráadásul a készülék töltése mindössze 4-5 órát vesz igénybe.

Megbízható szűrés
Élvezd a tiszta levegőt otthonodban és mondj búcsút a kellemetlen szagoknak porszívózás közben. A 202-es modell 5 lépcsős szűrőrendszert kínál HEPA szűrővel, így hatékonyan csapdába ejti még a legfinomabb részecskéket is és megelőzi az ismételt szennyeződést.

Kényelmes használat
A Lubluelu 202 porszívó 10 centiméteres LED kijelzővel van felszerelve, amely a legfontosabb információkat nyújtja a működéséről. Ezzel kényelmesen ellenőrizheted az aktuális töltöttségi szintet és még sok mást is! Emellett a készülék nagy, 0,23 liter kapacitású porgyűjtő tartállyal rendelkezik - nem kell túl gyakran ürítened.

Cserélhető kefék mellékelve
Gondoskodj minden zegzugról. A készlet több cserélhető kefével érkezik, amelyek ebben segítenek! A réskefe ideális a keskeny, nehezen hozzáférhető helyek, például az ülések mélyedéseinek porszívózására. A puha kefe pedig tökéletes a bútorok és kényes felületek tisztításához.

A csomag tartalma:
- Porszívó
- HEPA szűrő
- Kezelési útmutató
- Tisztító eszköz
- Réskefe
- Fali tartó
- Adapter
- Puha kefe
- Állítható cső
- LED megvilágítású kefe

Gyártó: Lubluelu
Modell: 202
Szívóerő: 8 000 Pa / 16 000 Pa / 25 000 Pa
Teljesítmény: 220 W
Szűrő típusa: HEPA H11
Működési idő: Akár 45 perc
Porgyűjtő tartály kapacitása: 0,23 l
Újratölthető akkumulátor kapacitása: 7 x 2200 mAh
Töltési idő: Kb. 4-5 óra
Hangerőszint: Kb. 69 dB
Súly: 2,4 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett