Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363498 Márka: Hurtel

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - piros


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Red | EAN/Vonalkód: 5907769363498 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - piros Élvezd az egyedülálló kényelmet a Liquid Silicone Case MagSafe használatával. Ez a tok nem csak hatékonyan védi a telefonodat, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, mint például induktív töltők vagy pénztárcák használatát is a MagSafe funkciónak köszönhetően. Az extra sima, folyékony szilikon bevonat kellemes tapintású, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone Case MagSafe segítségével telefonod mindig biztonságban, tisztán és használatra készen lesz.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: piros

A Liquid Silicone Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyen csatlakoztathatsz induktív töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek biztosítják a stabil kapcsolódást.
- Az erősített konstrukció védi a telefont az esések okozta sérülésektől. A nagy teherbírású anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- A jól átgondolt kialakítás védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcoktól. Az emelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintást biztosít. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők mindig kéznél A MagSafe funkció használata a Liquid Silicone Case MagSafe-ben igazi élményt nyújt. Az erős mágnesek lehetővé teszik az induktív töltők, mágneses tartók és egyéb kiegészítők könnyű csatlakoztatását. Nem kell többé eltávolítanod a tokot ahhoz, hogy a telefonod teljes kapacitása kihasználható legyen.

Megvédi a telefonodat a sérülésektől A Liquid Silicone Case MagSafe erősített konstrukciója megvédi telefonodat a nem kívánt esések hatásaitól. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütéseket, minimalizálva az eszköz sérülésének kockázatát.

Puhaság, amely jó érzést kelt A Liquid Silicone Case MagSafe lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nem csak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú távon biztosítva a kényelmet és a védelmet. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap Egy speciális bevonat, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak, mindig új megjelenést biztosít a telefonodnak. Könnyen eltávolítható róla bármilyen szennyeződés, amely tovább növeli a használat kényelmét.

A képernyő és a lencse biztonsága A Liquid Silicone Case MagSafe emelt élei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcoktól. Ennek köszönhetően a telefonod mindig biztonságban van, még akkor is, ha fejjel lefelé helyezed. Tökéletes megoldás azoknak, akik minden részletre figyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett