Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172657451 Márka: Baseus

Baseus Cafule USB-C - USB-C 100W, 1m, 2db kábel (Piros Fekete, Szürke Fekete)


Cikkszám: P10318306003-00 | EAN/Vonalkód: 6932172657451 | Márka: Baseus

Baseus Cafule USB-C - USB-C 100W, 1m, 2db kábel (Piros Fekete, Szürke Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus Cafule két USB-C - USB-C kábelből álló szett ideális választás azok számára, akik gyors töltést és hatékony adatátvitelt keresnek. A mellékelt kábelek 100 wattos PD teljesítményt és akár 480 Mbps adatátviteli sebességet kínálnak - biztosan megfelelnek az elvárásaidnak.

Gyors töltés
Fedezd fel a gyors töltés erejét a Baseus Cafule kábelekkel. Támogatják a 100 watttal rendelkező PD szabványt, valamint egy 20 V / 5 A kimenetet, amely lehetővé teszi eszközeid energiájának gyors megújítását. Felejtsd el a hosszú várakozást, amíg telefonod vagy laptopod újra munkára kész lesz!

Lenyűgöző tartósság
A mellékelt kábelek tartós alumíniumötvözetből és fonott nylonból készültek, ami hosszú élettartamot és megbízható használatot garantál. Rendkívül ellenállnak a hajlításnak, húzásnak, kopásnak és más típusú sérüléseknek - hosszú ideig jól szolgálnak majd.

Gyors adatátvitel
A 480 Mbps adatátviteli sebességgel a mellékelt kábelek lehetővé teszik nagy fájlok, fotók és videók azonnali és stabil átvitelét. Ez nagyszerű lehetőség azok számára, akik gyors adatmentést és könnyű hozzáférést igényelnek projektjeikhez. A Baseus Cafule segítségével időt takaríthatsz meg!

Okos töltés E-Marker chippel
Az E-Marker chipnek köszönhetően a Baseus Cafule kábelek intelligensen állítják be az eszközhöz csatlakoztatott megfelelő áramot. Ennek eredményeként biztonságos és hatékony töltést biztosítanak túlmelegedés vagy sérülés kockázata nélkül.

Univerzális alkalmazás
Otthon, munkában vagy útközben - a Baseus Cafule kábelek készek minden kihívásnak megfelelni, bárhol is vagy. Az 1 m hosszúság szinte minden szituációban jól használható, és kényelmes csatlakozást biztosít ott, ahol leginkább szükséged van rá.

Kompatibilitás minden alkalomra
A Cafule kábelek teljes mértékben kompatibilisek a legtöbb USB-C porttal rendelkező eszközzel, ami rendkívül sokoldalúvá teszi őket. Sikeresen használhatod őket nemcsak okostelefonok töltésére, hanem például táblagépek, játékkonzolok és akár laptopok töltésére is.

Gyártó: Baseus
Név: Cafule Töltőkábel USB-C - USB-C 100W 2db
Modell: P10318306003-00
Szín: Piros-fekete + szürke-fekete
Típus: USB-C - USB-C
Teljesítmény: PD 100 W
Adatátviteli sebesség: Akár 480 Mbps
Anyag: Alumíniumötvözet + nylon
Hossz: 1 m
Darabszám a csomagban: 2

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett