Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363528 Márka: Hurtel

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - fehér


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Ice | EAN/Vonalkód: 5907769363528 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - fehér Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone Case MagSafe tokkal. Ez nem csak hatékonyan védi a telefonját, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például az indukciós töltők vagy tárcák használatát is a MagSafe funkciónak köszönhetően. A kivételesen sima, folyékony szilikon felület kellemes tapintású, miközben biztosítja a könnyedséget. A Liquid Silicone Case MagSafe tok használatával a telefonja mindig biztonságban, tiszta és használatra kész lesz.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: Fehér

A Liquid Silicone Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Egyszerűsíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathatja az indukciós töltőt, mágneses tartót vagy tárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete megvédi a telefont az esésekkel járó sérülésektől. A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Védi a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- A jól átgondolt kialakítás védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Emelt élek akadályozzák meg a közvetlen érintkezést felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes érzést nyújt a tapintásnak. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használat során.

Mágneses kiegészítők mindig kéznél
A MagSafe funkció használata a Liquid Silicone Case MagSafe tokban igazi élvezet. Az erős mágnesek lehetővé teszik az indukciós töltő, mágneses tartók és más kiegészítők egyszerű csatlakoztatását. Többé nem kell eltávolítania a tokot, hogy a telefonja teljes képességeit kihasználhassa.

Megvédi telefonját a sérülésektől
A Liquid Silicone Case MagSafe megerősített szerkezete megvédi a telefonját a nem kívánt esések káros hatásaitól. A tok tartós anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket, minimalizálva a készülék sérülésének kockázatát.

Puha tapintással kellemessé teszi a használatot
A Liquid Silicone Case MagSafe lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, biztosítva a kényelmet és védelmet hosszú ideig. A stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétikum mindennap
Az ujjlenyomatoknak ellenálló speciális bevonat lehetővé teszi, hogy a telefon mindig újnak tűnjön. Könnyedén eltávolíthatja róla a szennyeződéseket, ami tovább növeli a használati kényelmet.

A képernyő és a lencse biztonsága
A Liquid Silicone Case MagSafe emelt élei megvédik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően a telefon mindig biztonságban van, még akkor is, ha lefelé fordítva helyezi el. Ez egy tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre figyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett