Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931446900699 Márka: Liberex

Liberex Egg Vibrant Arctisztító Kefe (fekete)


Cikkszám: CP005944 | EAN/Vonalkód: 6931446900699 | Márka: Liberex

Liberex Egg Vibrant Arctisztító Kefe (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liberex Arctisztító Kefe lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kellemesen gondoskodj az arcod megjelenéséről. A 350/s frekvenciájú szonikus rezgések mély tisztítást biztosítanak, és a 3 választható sebesség lehetővé teszi az eszköz működésének személyre szabását az igényeid szerint. A szett 3 cserélhető kefét tartalmaz, különböző bőrtípusokhoz. A Liberex Egg további előnyei közé tartozik az IPX6 vízállóság, az intelligens időzítők és a hosszú működési idő.

Fedezd fel a szonikus technológia erejét
A szonikus arctisztító kefe hatékonyabb és bőrbarátabb, mint egy hagyományos kefe. Gyengéd, mégis alapos tisztítást tesz lehetővé. Mélyen behatol a pórusokba és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, az elhalt sejteket, a sminkmaradványokat és még a mitesszereket is. Ezzel a kis eszközzel gondoskodhatsz bőrödről és visszaadhatod annak régi fényét.

3 sebesség - sokféle felhasználás
Az eszköz 3 sebességet kínál, amelyek különböző alkalmazásokhoz jól használhatók. A 6500/perc sebesség mélytisztításra alkalmas, az 5000/perc sebesség a bőr hámlasztására. Szeretnél egy pihentető masszázst? Válaszd a 3800/perc sebességet. A Liberex márkájú kefével átfogóan gondoskodhatsz bőrödről.

Válaszd ki a megfelelő kefét bőröd számára
Ez a szett 3 cserélhető fejet tartalmaz, így könnyen testre szabhatod a Liberex Egg eszközt a bőröd igényeinek megfelelően. A szilikon kefe minden esetben jól működik, és lehetővé teszi a bőr gyengéd masszírozását és hámlasztását. A 0.05mm átmérőjű sörtékkel ellátott puha kefe érzékeny bőrre alkalmas, míg a gyorsan száradó kefe, amelynek sörtéi 0.075mm átmérőjűek, lehetővé teszik a pórusok alapos tisztítását.

Használd egy hónapig egyetlen töltéssel
A kefe tartós akkumulátorral rendelkezik, amely mindössze 1,5 óra alatt feltöltődik. Egy töltéssel, napi 2 perces használattal, akár 30-45 napig is megbízhatóan működik! A kefe vezetéknélküli töltéssel tölthető a mellékelt dokkolón keresztül.

Felügyeli a tisztítási időt helyetted
Az intelligens időzítők még egyszerűbbé teszik a kefe használatát. Az eszköz 20 másodpercenként finoman jelez, hogy emlékeztessen a gondozott terület cseréjére. Továbbá, 60 másodperc után automatikusan kikapcsol - ami elegendő idő a bőr alapos megtisztításához. Nem kell attól tartani, hogy véletlenül bekapcsolva hagyod és idő előtt lemerül az akkumulátor!

Tökéletesen átgondolt dizájn
A kefe kicsi és mindössze 139g súlyú. Így nemcsak otthon, hanem útközben is használhatod. Könnyen bepakolhatod egy bőröndbe vagy akár egy kézitáskába, és használhatod nyaraláskor vagy üzleti út során. Az ergonomikus kialakítás rendkívül kényelmessé teszi a Liberex Egg használatát. Az eszköz IPX6 vízálló, így a fürdőszobában is bátran használhatod anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy véletlenül víz éri.

Tartozékok
- 1 db puha ápoló kefe
- 1 db mély pórustisztító kefe
- 1 db szilikon kefe
- 1 db vezetéknélküli töltő dokkoló
- 1 db USB kábel

Márka: Liberex
Név: Egg Vibrant Arctisztító Kefe
Szín: Fekete
Méretek: 8x6.2x6.2cm
Súly: 139g
Teljesítmény: 2.5W
Frekvencia: 350/s
Automatikus kikapcsolás: 60 másodperc után
Töltés: USB kábel
Töltési idő: Körülbelül 1.5 óra
Működési idő: Akár 1.5 óra
Vízállóság: IPX6 (a töltőalapot szárazon kell tartani)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett