Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396185212 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 14 indigo blue


| EAN/Vonalkód: 5903396185212 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 14 indigo blue


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készítve. Azoknak az iPhone felhasználóknak készült, akik teljes mértékben ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltés lehetőségeit. Az iPhone modellek színeiben kapható.
MagSafe – kényelem és biztonság
A MagSafe technológia az iPhone 12 és újabb sorozatokban lehetővé teszi az okostelefon gyors töltését annak használata közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy az autós vagy asztali tartó használata érdekében minden alkalommal el kell távolítani a tokot az okostelefonról. A Leather Mag Cover teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi az okostelefon kényelmes elhelyezését és töltését a tartóban vagy a power bankban anélkül, hogy kábeleket kellene használni.
Erős mágneses gyűrű
Az új piacon lévő hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartóban stabil fogást biztosít, így a vezetés alatt az okostelefon nem esik ki, míg az asztali tartóban vagy szelfibotban kényelmes és komfortos használatot tesz lehetővé.
A dizájn is fontos
A Leather Mag Cover kialakítása részletekre kiterjedő figyelemmel készült. A mágneses gyűrű gondosan rejtve van az anyag alatt, és az ökológiai bőr elegáns és modern megjelenést biztosít. A tok színei az iPhone felhasználók igényeihez lettek igazítva – a tok az iPhone modellek színeivel megegyező színekben kapható, ami lehetővé teszi a kiválasztott modellhez való illesztést. A tok esztétikus csomagolásban van.
Okostelefon védelem a legmagasabb szinten
A tok védi az okostelefont a mindennapi használat során felmerülő sérülésektől. Hatékonyan véd a karcolások ellen. A kamera sziget körüli emelt peremek további védelmet nyújtanak a lencsék számára. A tok belseje mikroszállal van bélelve az okostelefon érzékeny házának még jobb védelme érdekében.
A termék más színváltozatokban is elérhető.
Az anyag használatának intenzitásától függően természetes jelenség lehet, hogy idővel megmutatkozik a mágneses gyűrű körvonala. Ez természetes jelenség, és nincs hatással a tok funkcionalitására, csupán esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett