Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976261570085 Márka: Leacco

Leacco AF020 Forrólevegős Sütő


Cikkszám: AF020 | EAN/Vonalkód: 6976261570085 | Márka: Leacco

Leacco AF020 Forrólevegős Sütő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

LEACCO 4.5L 1050W zsírszegény forrólevegős sütő AF020
A Leacco forrólevegős sütő tökéletes választás azoknak, akik szeretnék csökkenteni a fogyasztott zsír mennyiségét anélkül, hogy kedvenc ételeikről le kellene mondaniuk! A Leacco AF020 lehetővé teszi, hogy ízletes és egészséges ételeket készíts forró levegő segítségével. Akár 8 üzemmód közül is választhatsz, így könnyen hozzáigazíthatod a működését az igényeidhez. A nagy ablak segítségével kényelmesen ellenőrizheted a főzési folyamatot, és az érintőpanel egyszerűbbé teszi az eszköz kezelését. A tisztítása sem jelent majd kihívást számodra - az egyes alkatrészeket probléma nélkül mosogatógépben is elmoshatod. Engedd szabadjára kulináris kreativitásodat, és fedezd fel, mennyi ízletes ételt készíthetsz egészséges és hatékony módon!

Főzés ellenőrzés alatt
A forrólevegős sütő okos kialakítása nagy ablakkal lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd az ételkészítési folyamatot. Mostantól anélkül figyelheted meg kedvenc ételeid pirulását, hogy ki kellene nyitnod a fedelet. A beépített kijelző megkönnyíti az eszköz kezelését. Ezen kényelmesen változtathatod a hőmérsékletet és az időt, vagy választhatsz az elérhető főzési módok közül. Emellett kapacitása 4.5 l, így könnyedén készíthetsz ételt az egész család számára.

Segítő a konyhádban
Az AF020 akár 8 főzési móddal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik változatos ételek elkészítését. Akár sültkrumplit szeretnél sütni, csirkét sütni, zöldségeket grillezni, vagy ízletes desszertet készíteni - szinte bármilyen ételt elkészíthetsz a Leacco forrólevegős sütővel! Emellett használhatod kiolvasztásra vagy újramelegítésre is. Sőt, egy speciális gomb segítségével szabadon állíthatod a hőmérsékletet 40°C-200°C között.

Egészséges ételek pillanatok alatt
Mostantól élvezheted kedvenc ételeid ízét anélkül, hogy aggódnod kellene a felesleges kalóriák miatt. A forrólevegős sütő a forró levegő keringtetésével segít egészségesebb ételek elkészítésében. Aranybarnára és ropogósra süti a krumplit kívül, miközben belül szaftos marad. Kedved támadt grillezett zöldségekre? A forrólevegős sütő AF020 is tökéletesen kezeli ezt a feladatot, étvágygerjesztő megjelenést és jellegzetes ízt adva nekik anélkül, hogy sok olajat kellene hozzáadni.

A csomag tartalma:
- forrólevegős sütő
- sült tálca
- használati útmutató

Gyártó: Leacco
Modell: AF020
Szín: Szürke
Méretek: 312 x 372 x 354 mm
Kapacitás: 4.5 l
Hőmérséklet: 40°C-200°C
Bemeneti feszültség: 220V, 50/60 Hz
Névleges teljesítmény: 1050 W
Fordulatszám: 2500±200 rpm
Súly: 4.5 kg
Anyag: Tapadásmentes kerámia bevonat
Üzemmódok száma: 8
Tápkábel hossza: 900 mm
Fűtési mód: Fűtőcső

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett