Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4895206931267 Márka: LAUT

LAUT Crystal Matter - védőtok iPhone 14 Pro Max számára, kompatibilis a MagSafe funkcióval (fekete)


Cikkszám: L_IP22D_CMX_UB-0 | EAN/Vonalkód: 4895206931267 | Márka: LAUT

LAUT Crystal Matter - védőtok iPhone 14 Pro Max számára, kompatibilis a MagSafe funkcióval (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

CRYSTAL MATTER

IMPKT CELL TECHNOLÓGIA

A CRYSTAL MATTER iPhone tok hihetetlenül tartós, és megvédi készülékét a legerősebb ütések hatásaitól is. A tok magja fejlett IMPKT CELL technológiával van felszerelve, amely elnyeli az ütések során keletkező rezgéseket, akár 6 méter magasságból történő esés esetén is. Mivel a tok belseje a hátoldalon és az oldalakon speciális szerkezettel és erősítő kidudorodásokkal rendelkezik, az ütés ereje az esés során eloszlik a ház felületén, így a készüléke a legkisebb sérülés nélkül marad.

FUNKCIONÁLIS

A CRYSTAL MATTER tökéletesen fedi az iPhone oldalsó gombjait anélkül, hogy korlátozná azok funkcionalitását. A kemény gombborítások kissé kiemelkednek a sima, szilikon ház falai fölé, így biztosítva az azonnali reagálást a készülék részéről. Nem kell keresgélni, célozni vagy nyomni a házelemeket. Csak egy könnyed kattintás és a készülék válaszolni fog. Ezek a funkcionális részletek magas kényelmet nyújtanak a LAUT tok használata során.

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

A tok szélein található speciális kidudorodások minimalizálják a csúszást, így az iPhone-t biztonságosan tarthatja a kezében még nehéz körülmények között is. Ez jelentősen növeli a telefon használatának kényelmét.

KARCMENTES

Nyugodtan elhelyezheti és mozgathatja telefonját az íróasztalon, az asztalon vagy más sík felületen. A kijelző és a kamera körüli gumírozott peremeknek köszönhetően a CRYSTAL MATTER tok megvédi azokat a karcolásoktól.

Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel és a MagSafe funkcióval

MAGSAFE

A tokba épített mágneses modulnak köszönhetően a tok kompatibilis a MagSafe funkcionalitással. A MagSafe biztosítja, hogy telefonja pontosan a töltési ponton helyezkedjen el a vezeték nélküli töltőn. Csak helyezze telefonját a töltő mátrixára, és a két eszköz tökéletesen vonzani és illeszkedni fog egymáshoz, biztosítva a stabil töltést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett