Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339233242 Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Cikkszám: BMW000799-0 | EAN/Vonalkód: 3666339233242 | Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe - egy klasszikus iPhone tok kollekció, amely még a legfinomabb ízléssel rendelkezőket is elbűvöli. A Signature Wrapped Metal MagSafe tok tökéletes kompromisszumot nyújt a legmagasabb szintű védelem és a rendkívül luxus megjelenés mellett, miközben maximális funkcionalitást kínál. A BMW, mely híres a termékei páratlan minőségéről és aprólékos luxusáról, mindezeket a jellemzőket megtalálhatjuk ebben a csodálatos iPhone védőtok kollekcióban. Biztosan értékelni fogja mindenki, aki szereti a magas minőségű termékeket és szeretné kifejezni vonzalmát e bajor óriás iránt.

Kiváló minőségű anyagok
Az exkluzív BMW tok a Signature Wrapped Metal MagSafe kollekcióból kiemelkedik kiváló kivitelezésével és gondos anyagválasztásával. Az ökológiai bőr, amiből a tok készült, nemcsak elegáns megjelenést, hanem tartósságot és ellenállóságot is garantál a sérülésekkel szemben. A rugalmas TPU, amelyből a szélek készültek, lehetővé teszi a tok könnyű fel- és leszerelését, miközben biztosítja a készülék védelmét. A stílusos védőtok célja, hogy megvédje készülékét és elegáns megjelenést biztosítson. A fedő pontosan illeszkedik a készülékhez, és garantálja annak biztonságát a karcolások és ütések ellen.

Lenyűgöző megjelenés
A kollekció klasszikus megjelenése a legnagyobb dísze, eleganciát és hihetetlen bájt nyújtva. A szépség itt az egyszerűségben rejlik, amely apró, ám jelentős részleteket emel ki. A kollekció jellegzetes elemei a szilver kiegészítők - a szilver gombborítók és a kamerát körülvevő szilver keret tökéletesen kitűnnek. Finom, mégis lenyűgöző kivitelezésük egyedi karaktert ad a toknak, tökéletesen hangsúlyozva minden iPhone tulajdonos luxus stílusát. Ez az elegáns kollekció egy kis fém BMW logóval van kiegészítve, amely hangsúlyozza a termék eredetiségét és magas minőségét. Ennek köszönhetően ez a kollekció ideális választás azok számára, akik klasszikus, ám modern csavarral rendelkező megjelenést keresnek.

Töltse vezeték nélkül!
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást biztosít a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is garantálja, hogy a készülék stabil marad a töltés folyamán, megszüntetve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítő, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszköz is.

Termék gyártója: a BMW márka licencével.

Műszaki adatok
Kollekció: Signature Wrapped Metal MagSafe
Típus: Kemény tok (hardcase)
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett