Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302376193 Márka: TECH-PROTECT

KLATKA FARADAYA TECH-PROTECT KLR100 RFID blokkoló VÉDŐ TOK ESPRESSO


| EAN/Vonalkód: 5906302376193 | Márka: TECH-PROTECT

KLATKA FARADAYA TECH-PROTECT KLR100 RFID blokkoló VÉDŐ TOK ESPRESSO


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az RFID Tech-Protect KLR100 tok egy fejlett autós kiegészítő, amely hatékonyan védi az autókulcsokat az illetéktelen hozzáféréstől és a keyless technológia általi lopás ellen. Magas minőségű anyagból készült, nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem kivételes tartósságot és vízállóságot is, garantálva a hosszú távú használatot bármilyen körülmények között.

A tok erős, könnyen használható tépőzárral van ellátva, amely biztos zárást garantál, így a kulcsok mindig biztonságban vannak és védettek a véletlen kiesés ellen. Az praktikus láncos kulcstartó lehetővé teszi a kulcsok egyszerű kivételét a tokból, növelve a napi használat kényelmét.

Belseje kettős védelmi réteget tartalmaz RF anyagból, amely hatékonyan blokkolja az RFID, EMF, Bluetooth, Wi-Fi, GPS és más rádiófrekvenciás jeleket, teljes védelmet nyújtva a kulcsok távoli másolása vagy olvasása ellen. Így még a potenciális veszélyek közelében is biztos lehet benne, hogy autója biztonságban van.

A tok további előnye egy praktikus fém klipsz, amely lehetővé teszi a könnyű rögzítést övre, táskához vagy hátizsákhoz, ami növeli a mobilitását és a viselés kényelmét. A tok minden eleme, az erős zárástól a strapabíró kidolgozásig, a hosszú távú és megbízható használatot szolgálja.

A Tech-Protect KLR100 ideális megoldás azok számára, akik értékelik járműveik biztonságát és az védő kiegészítők magas színvonalát.

CECHY PRODUKTU:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rádiófrekvenciás jeleket blokkol
- Az autót védi a lopás ellen
- Karabiner a kulcs rögzítéséhez
- Stílusos és elegáns kivitel
- Tartós anyagokból készült
- Kényelmes tépőzáras zárás
- Méretek: 133 x 90mm

A CSOMAG TARTALMA:
1 x RFID Tech-Protect KLR100 tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett