Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6959003509093 Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Ice Crystal Series mágneses tok iPhone 14 Pro MagSafe szürke


Cikkszám: Kingxbar PQY iPhone 14 Pro Ice Crystal Series-Gray | EAN/Vonalkód: 6959003509093 | Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Ice Crystal Series mágneses tok iPhone 14 Pro MagSafe szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kingxbar Ice Crystal Series iPhone 14 Pro MagSafe tok szürke színben Egy átlátszó tok finom színkiemeléssel, amely hangsúlyozza az okostelefon gyári megjelenését, de nem nyomja el azt. Visszafogott mintákat találsz a széleken és a MagSafe dobozban. A további domborítás biztos fogást garantál, a kamera körüli megemelt szélek pedig védik az érzékeny lencsét. A tok az iPhone 14 Pro-hoz van igazítva, tökéletesen védi a telefont az esések és karcolások okozta károsodások ellen (például zsebben hordott kulcsok által). A képernyő és a hátsó kamera körüli megemelt szélek védelmet nyújtanak ezeknek az elemeknek a karcolás ellen, amikor a telefont sík felületre helyezed. Van rajta érzékeny gombok és port kivágások. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni akarnak készülékükről.

Specifikáció:
- Márka: Kingxbar
- Sorozat: Kingxbar Ice Crystal Series
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Készülék modell kód:
- A2659
- A2889
- A2892
- A2891
- A2890
- Szín: Szürke

A PQY Ice Crystal Series iPhone 14 Pro tok fő előnyei:
- Erős védelem és finom dekoráció . Egy átlátszó tok, amely csökkenti az esések hatásait, és egyidejűleg díszíti a készüléket.
- TPU tok . A rugalmas, de tartós anyag biztonságosan fekszik a kézben.
- MagSafe kompatibilis . 38 erős mágnes biztosítja, hogy a tok jól illeszkedjen a tartókhoz és állványokhoz. A készülék szabadon tölthető anélkül, hogy a tokot levennéd.
- Pontos kivágások . A gombok és portok teljesen hozzáférhetők.
- Antibakteriális, nem sárguló felület . A tok színe nem változik, még idővel sem. Emellett felülete antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az okostelefon higiénikusan tiszta marad.
- Megemelt peremek a lencsék körül . A szélek 0,3 mm-rel magasabbak a lencséknél, így a készüléket leteheted anélkül, hogy aggódnál a karcolások kialakulása miatt a kamerán.
- Katonai szintű védelem . A tok sikeresen átesett az 1,2 méteres eséstesztlán. Emellett ez a modell megfelel az MIL-STD-810H katonai ellenállóképességi szabványnak.
- Független gombok . A színes gombok simán és kényelmesen működnek, és egyúttal érdekes dekorációs akcentust képviselnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett