Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6959003508768 Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 MagSafe arany


Cikkszám: Kingxbar PQY iPhone 14 Geek Series-Gold | EAN/Vonalkód: 6959003508768 | Márka: Kingxbar

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 MagSafe arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kingxbar PQY Geek Series mágneses tok iPhone 14 MagSafe arany színben Valami igazi geekeknek! Ez az átlátszó telefontok egy nyomtatott áramkör textúrája által inspirált. Erős műanyagból készült, hatékonyan védi a készüléket az esések hatásaitól. Támogatja a MagSafe technológiát, így lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Az eltérő színű fém gombok nagyon modern megjelenést kölcsönöznek ennek a toknak. A tok az iPhone 14-hez lett tervezve, tökéletesen védi a telefont a sérülésektől, legyen szó esésekről vagy karcolásokról (például zsebben hordott kulcsok által). A képernyő és a hátsó kamera körüli emelt élek megvédik a telefont az elemek karcolódásától, amikor sík felületre helyezik. Érzékeny gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portok számára. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a stílus, a minőség és szeretnék vigyázni készülékükre. Műszaki adatok:
- Márka: Kingxbar
- Sorozat: PQY Geek Series
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Készülék modellkódja: - A2649 - A2881 - A2884 - A2883 - A2882
- Szín: arany

A PQY Geek Series tok legfontosabb előnyei iPhone 14-hez:
- Divatos kütyü, amellyel kitűnhesz. Egy tok, ami tökéletes a technológia szerelmeseinek.
- TPU anyagból készült kiegészítő. A rugalmas anyagnak köszönhetően könnyen felhelyezhető a tok, biztonságosan illeszkedik a kézben, de mindenekelőtt védi az okostelefon hátlapját a károsodástól.
- MagSafe kompatibilis. Töltsd vezeték nélkül az okostelefonodat anélkül, hogy levennéd a tokot. Akár 38 erős mágnes miatt a tok stabilan ragad a tartókhoz vagy állványokhoz.
- Pontos kivágások. Ezeknek köszönhetően természetesen használhatod okostelefonodat, semmi sem akadályozza a portokat vagy gombokat.
- Nem sárguló, antibakteriális felület. A tok idővel nem válik homályossá, és a speciális anyag, amelyből készült, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Az okostelefonod nem válik a potenciális betegségek melegágyává.
- Megemelt élek a lencsék körül. Az élek 0.3 mm-rel magasabbak, mint a lencsék, ezáltal védik őket a károsodástól. Nyugodtan leteheted a telefont anélkül, hogy aggódnál a kamera sérüléséért.
- Független gombok. Az érzékeny gombok kényelmes használatot biztosítanak, és egyben dekoratív elemek is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett