Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396153631 Márka: OEM

Kártyatartós tok Samsung Galaxy A33 5G fehér


| EAN/Vonalkód: 5903396153631 | Márka: OEM

Kártyatartós tok Samsung Galaxy A33 5G fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A kártyatartós szilikon tok egy olyan telefontok, amelyben helyet találsz a hitelkártyád és az igazolványod számára, amit rendszeresen használsz. A telefonod és a hitelkártyáid mindig kéznél vannak. A piacon lévő telefonok túlnyomó többsége nem biztosít lehetőséget kártyák vagy dokumentumok tárolására. Ezzel szemben a kártyatartós tok egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy mind a telefonod, mind a kártyáid mindig kéznél legyenek.

Napi védelem: A kártyatartós tok védi a telefon hátulját, széleit és hátlapját a karcolásoktól és sérülésektől. Nem kell többé aggódnod a karcolások miatt, még akkor sem, ha a kulcsaidat és a telefonodat ugyanabban a zsebben tartod. A telefon véletlenszerű elejtése is elkerülhető a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően. A kártyatartós tok véd az ujjlenyomatok ellen is.

100% illeszkedés: A tok rugalmas szilikonból készült, ami biztosítja a tökéletes illeszkedést az eszközhöz. Ezen kívül az összes kivágás és gomb tökéletesen integrált a telefon modelljébe. Az induktív töltés működik a kártyatartós tokkal, így nem szükséges eltávolítani a tokot a vezeték nélküli töltéshez (azonban javasoljuk, hogy a töltés előtt távolítsd el a kártyát a tokból).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett