Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339257279 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fej MagSafe Tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Fekete tok


Cikkszám: KF002092-0 | EAN/Vonalkód: 3666339257279 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fej MagSafe Tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Head MagSafe

A Szilikon Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék kombinálni a funkcionalitást és az egyedi stílust okostelefonjuk számára. Ez az egyedi kollekció erős védelmet nyújt, nemcsak biztonságot garantálva az eszközödnek, hanem egyedi karaktert is adva neki, amely vonzza a figyelmet különleges dizájnjával.

Emeld ki kifinomultságodat

A kollekciót a tervező jellegzetes kedvence - a gyönyörű Choupette - képe dísziti. A kép nemcsak szép díszítés a tokokon, hanem igazolja a termék hitelességét és a kitűnő minőséget, amiről ez a márka ismert és elismert. A Karl Lagerfeld divatház jellegzetes logója is megtalálható a tok alján, amely tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozd az iPhone tulajdonosának luxus stílusát.

Érezd az anyagok finomságát

A kollekció minden tokját nagy gondossággal tervezték és készítették. A tokok belső része puha mikroszálas béléssel van bélelt, amely védi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amely biztos fogást nyújt, így a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Töltsd a telefonod anélkül, hogy eltávolítanád a tokot!

A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, megszüntetve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítő, hanem funkcionális eszköz is a mindennapi használatra.

Biztosítsd eszközöd megbízható védelmét

A tok pontosan az eszközödhöz van tervezve, így nem kell aggódnod, hogy az eszköz kicsúszik a tokból. A kollekció védi az eszközöket az ütődésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, ami védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedő és portkivágás megtalálható rajta.

A tokot a Karl Lagerfeld márkanév alatt gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Silicone Choupette Head MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: Szilikon/TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus/14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett