Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339294113 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Árnyék Fém Kezdet MagSafe Tok iPhone 16 Pro Max - Fekete tok


Cikkszám: KF002274-0 | EAN/Vonalkód: 3666339294113 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Szilikon Árnyék Fém Kezdet MagSafe Tok iPhone 16 Pro Max - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Szilikon Árnyék Fém Kezdet MagSafe széria ideális megoldás azoknak, akik a funkcionalitás és a különleges stílus harmóniáját keresik okostelefonjuk számára. Ez a kivételes kollekció nemcsak megbízható védelmet nyújt, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz a készüléknek, melyet egyedi designja is kiegészít.

A Szilikon Árnyék Fém Kezdet MagSafe kollekció minimalista formatervezést és luxus részleteket egyesít. A puha szilikonból készült tok biztos fogást és mikroszálas béléssel védelmet nyújt a telefon karcolásai ellen. Az alumínium keret a kamera körül és a fém gombok eleganciát adnak hozzá, miközben a kétszínű árnyékeffekt és a fém KL logó modern és stílusos megjelenést kölcsönöz. Tökéletes tok azoknak, akik szeretik az egyszerre védelmet és kifinomult dizájnt.

A tok úgy lett tervezve, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia, hogy az kicsúszna a tokból. A kollekció védi a készülékeket ütésektől, tompítja a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Töltse fel telefonját anélkül, hogy levenné a tokot! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitást nyújt, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabil megtartást is biztosít a készülék számára a töltési folyamat során, elkerülve a lehetséges elmozdulásokat vagy az áramellátás megszakítását. Ezáltal a tok nemcsak esztétikus kiegészítő, hanem mindennapi használat során is funkcionális eszköz.

A tok a Karl Lagerfeld márka licence alapján készült.

Műszaki adatok

Kollekció: Szilikon Árnyék Fém Kezdet MagSafe

Típus: Kemény tok

Anyag: Szilikon / TPU / PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett