Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004517 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 Pro Max-hoz MagSafe funkcióval és fekete színben


Cikkszám: DUX DUCIS SKin X Pro Apple iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6934913004517 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 Pro Max-hoz MagSafe funkcióval és fekete színben


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 Pro Max-hoz MagSafe funkcióval és fekete színben
A Dux Ducis Skin X Pro fliptok kompatibilis a MagSafe technológiával, amely lehetővé teszi az okostelefon vezeték nélküli töltését anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A mágneses zárású fedél extra védelmet nyújt és megakadályozza a képernyő véletlen felfedését. A tok masszív és elegáns, hatékonyan védi a készüléket a sérülésektől. Praktikus zsebekkel rendelkezik kártyák és dokumentumok számára, valamint ujjlenyomat-álló felülettel, ami további előny.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin X Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Egyéb jellemzők: MagSafe kompatibilitás, pénztárca funkció
- Anyag: TPU, ökobőr
- Szín: fekete

Legfontosabb előnyök:
- Vezeték nélküli töltést biztosít anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a zökkenőmentes indukciós töltést és mágneses kiegészítők csatlakoztatását.
- A mágneses zárású fedél biztonságot nyújt a képernyő számára. A tok önmagát zárja, minimalizálva a képernyő sérülésének kockázatát.
- Megvédi a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A masszív konstrukció ökobőrből és TPU-ból hatékonyan csillapítja az ütéseket, teljeskörű védelmet biztosítva.
- Kényelmes tárolást biztosít kártyáknak és dokumentumoknak. Praktikus zsebekkel van ellátva, így mindent kéznél tarthat.
- Tiszta megjelenést biztosít az ujjlenyomat- és zsírálló felületének köszönhetően. A tok mindig elegáns marad és könnyen tisztán tartható.

MagSafe - töltés és kényelem
A Dux Ducis Skin X Pro tok teljes kompatibilitást kínál a MagSafe technológiával. Ezáltal a telefont anélkül töltheted, hogy levennéd a tokot, ami rendkívül kényelmes a mindennapi használatban. A mágneses rögzítés lehetővé teszi különféle kiegészítők, például mágneses pénztárcák vagy indukciós töltős powerbankok használatát.

Képernyővédelem a legmagasabb szinten
A Dux Ducis Skin X Pro tok mágneses zárású fedele garantálja a biztonságot. A mágnesek hatékonyan védenek a képernyő véletlen felfedése ellen, így megóvják a sérülésektől és szennyeződésektől. Ez ideális megoldás olyan emberek számára, akik gyakran hordják telefonjukat táskában vagy hátizsákban, ahol különféle veszélyek fenyegethetik. Továbbá az automatikus fedélzárás kényelmet és biztonságot nyújt, hogy a képernyő mindig védve legyen.

Szilárdság és elegancia egyben
A Dux Ducis Skin X Pro tok nemcsak funkcionalitásával tűnik ki, hanem kivételes tartósságával is. Kiváló minőségű ökobőrből készült, nemcsak kellemes tapintású, hanem ellenálló is a sérülésekkel szemben. A belső TPU bevonat további védelmet nyújt, hatékonyan csillapítva az ütéseket. Ez az ideális megoldás azok számára, akik elegáns és egyben masszív tokot keresnek.

Praktikus zsebek kártyáknak és dokumentumoknak
A Dux Ducis Skin X Pro tok egyik különleges eleme a praktikus zsebek a hitelkártyák, dokumentumok vagy bankjegyek számára. Ennek köszönhetően mindent, amire szükséged van, mindig kézügyben tarthatsz. Ez az ideális megoldás azok számára, akik egyszerre kedvelik a minimalizmust és a kényelmet. A zsebek diszkréten elrejtve vannak a fedél belsejében, ami biztosítja tartalmuk biztonságát és megóvja őket a véletlen kieséstől.

Tiszta megjelenés mindennap
A Dux Ducis Skin X Pro tok felülete úgy lett tervezve, hogy ellenálljon az ujjlenyomatoknak és zsíros foltoknak. Ennek köszönhetően a tok mindig tisztán és elegánsan néz ki. A sima és kellemes tapintású felület könnyen tisztán tartható, így a tok hosszú használat után is kiválóan mutat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett