Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339294106 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Shadow Metal Initial MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Cikkszám: KF002273-0 | EAN/Vonalkód: 3666339294106 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Shadow Metal Initial MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Silicone Shadow Metal Initial MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik stílust és funkcionalitást keresnek az okostelefonjukhoz. Ez a különleges kollekció nemcsak megbízható védelmet nyújt, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz a készüléknek, amely a figyelmet vonzza egyedi dizájnjával.

A Silicone Shadow Metal Initial MagSafe kollekció ötvözi a minimalista dizájnt a luxus részletekkel. A puha szilikonból készült tok biztos fogást nyújt, míg a belső mikroszálas bélés védi a telefont a karcolásoktól. Az alumínium keret a kamera körül és a fém gombok eleganciát sugallnak, míg a kétszínű árnyékeffektus és a fém KL logó modern és stílusos megjelenést biztosítanak. Ez a tok ideális választás azoknak, akik fontosnak tartják mind a védelmet, mind a kifinomult designt.

A tok úgy lett kialakítva, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell attól tartania, hogy a telefon kicsúszik a tokból. A kollekció védi az eszközöket az ütésektől, tompítja a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok finoman megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje is védve van a karcolásoktól és töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombot és portot megfelelően fedve.

Az etui-ba rejtett mágneses gyűrű garantálja a kompatibilitást a MagSafe vezeték nélküli töltőkkel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést anélkül, hogy le kellene venni a tokot. Emellett biztosítja az eszköz stabil megtartását a töltés során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy az áramkimaradást. Ennek eredményeként a tok nemcsak esztétikus kiegészítő, hanem a mindennapi használatra is praktikus eszköz.

A tokot a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok

Kolekció: Silicone Shadow Metal Initial MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: Szilikon / TPU / PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett