Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168179 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Karl Script tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: KF001865-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168179 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Karl Script tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silicone Karl Script kollekció olyanok számára készült, akik szeretik az egyedi kiegészítőket és tokot keresnek iPhone-jukhoz. Ezeket a különleges tokokat a Karl Lagerfeld divatházzal együttműködésben hozták létre, így olyan kiegészítők jöttek létre, amelyek elengedhetetlenek az eleganciát és presztízst értékelő, jó megjelenésre vágyó, de egyben biztos védelemre is vágyó igényes vásárlók számára.

Karakterisztikus kezdőbetűk: Az iPhone-tokok védelmi kollekcióját Karl Lagerfeld egyedülálló esztétikája inspirálta. Az anyagot egy központilag elhelyezett, háromdimenziós aláírás díszíti, amely hangsúlyozza a kollekció luxus jellegét és felhívja a figyelmet a tulajdonos kifogástalan stílusára. Ez a dekoráció egyben bizonyítéka a termékek kiváló minőségének és eredetiségének, amelyekért ez a híres márka felelős.

Kiváló minőségű anyagok: Mivel a gyártás során csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták, ezek a tokok tökéletes védelmet nyújtanak értékes iPhone-oddal szemben potenciális károsodások ellen. A tok hátulja és oldalai poliuretánból készültek, megerősítve kiváló minőségű szilikonnal. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a puha szilikon pedig biztos fogást és hosszantartó kifogástalan megjelenést garantál. A rugalmas oldalak tökéletesen körbefogják a telefont, és nagyon könnyűvé teszik a tok felhelyezését. Ez a stílusos védőtok úgy lett kialakítva, hogy megvédje készülékedet és divatos megjelenést kölcsönözzön.

A készülékhez való pontos illeszkedés garantálja a telefon védelmét a karcolások és ütések ellen. Enyhén emelt élek a képernyő és a kamerák körül megvédik telefonodat a karcolásoktól. A tokok rendelkeznek minden szükséges kivágással a portokhoz és integrált gombfedőkkel. A termék a Karl Lagerfeld márka licencének felhasználásával készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Silicone Karl Script
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett