Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339252380 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Diagonal Quilted Script tok iPhone 15 Pro - piros


Cikkszám: KF002181-0 | EAN/Vonalkód: 3666339252380 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Diagonal Quilted Script tok iPhone 15 Pro - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Vonalas Varrott Script Éld át a kifinomultság és kizárólagosság új dimenzióját Karl Lagerfeld szerint. A Diagonal Quilted Script kollekció tokja egyedivé varázsolja iPhone-odat, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz neki.

Vonzd magadra a figyelmet egy egyedülálló megjelenéssel Ha egy olyan telefontokra van szükséged, amely kifejezi az egyedi ízlésedet - a Diagonal Quilted Script kollekció tökéletes választás lesz számodra. A keresztirányú varrás és a nagy vintage logó tökéletesen tükrözi a Karl Lagerfeld divatház kifinomultságát. A tok elegáns és luxus karakterrel rendelkezik, amely tökéletesen hangsúlyozza a kifinomultságodat.

Tökéletes védelem készüléked számára Ez a stílusos tok arra lett tervezve, hogy telefonodnak nagyszerű megjelenést és megbízható védelmet biztosítson. Enyhén emelt külső peremek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt külső peremek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Anyagok tartóssága Minden tok rugalmas poliuretánból (TPU) készül, amely elnyeli az ütéseket és védi a telefont a véletlen esésektől. Azonban a magas minőségű ökológiai bőr, amely a tok felső rétegének borításához használt, exkluzív megjelenést ad neki. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Diagonal Quilted Script
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/ökobőr
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1-inch

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett