Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242275 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Ikonik Metal Pin tok Samsung Galaxy S23+ - fekete


Cikkszám: KF001999-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242275 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Ikonik Metal Pin tok Samsung Galaxy S23+ - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Ikonik Metal Pin

A legújabb Silicone Ikonik Metal Pin kollekció azoknak szól, akik kedvelik a kifinomult kiegészítőket, és ugyanilyen kifinomult tokot keresnek Samsung készülékük számára. Ez az egyedi sorozat luxus jellegével vonzza a figyelmet, és tökéletesen kifejezi a tulajdonos egyedi stílusát. Emeld ki és mutasd meg kifinomult eleganciádat a világnak.

Jellemző dekoráció

Az védőtok kollekciót egy nagy háromdimenziós fém tapasz díszíti az excentrikus tervező képével. Az egészet egy fémlemez egészíti ki a Karl Lagerfeld logóval, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és eredetiségét, amelyekért ez a híres márka felelős.

A legjobb minőségű anyagok

A kollekció minden tokját nagy gondossággal tervezték és készítették el. A hátlapokat merev polikarbonáttal (PC) erősítették meg, az oldalak rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készültek, ami hihetetlenül megkönnyíti a tok felszerelését és levételét. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amely biztos fogást ad a telefon számára, és nem kell attól tartanod, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezedből.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz

A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékedhez, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt az ütések ellen, tompítja a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombborítás és port kivágás megtalálható rajta.

Karl Lagerfeld licenc alapján gyártott termék

Műszaki adatok:

Kollekció: Silicone Ikonik Metal Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23+ S916

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett