Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242343 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Cikkszám: KF001962-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242343 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Choupette

A Silicone Choupette kollekció azoknak szól, akik kedvelik a kifinomult kiegészítőket, és olyan tokot keresnek okostelefonjukhoz, amely ugyanilyen kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ez az egyedülálló sorozat luxus megjelenést biztosít és hangsúlyozza a tok tulajdonosának egyedi stílusát. Ezek a tokok nemcsak a készülék védelmét szolgálják a nem kívánt sérülésektől, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulását is.

Karakteres figura

Az elbűvölő védőtok kollekciót az excentrikus tervező kedvenc macskájának, a gyönyörű Choupette-nek a nagy nyomata díszíti. A grafika egy finom poliuretán réteggel van bevonva, ami ellenállóvá teszi a kopás ellen, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. A kollekció minden darabjának megjelenését a Karl Lagerfeld logó egészíti ki, ami igazolja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyet ez a híres márka képvisel.

Adj magadnak egyedi megjelenést és tűnj ki a tömegből.

Kiváló kidolgozás

Minden tok nagy figyelemmel és gondossággal készül. Minden tok hátulja poliuretánból (PU) készül, ami tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a tok oldala rugalmas termopoliuretánból (TPU) készült, amely tökéletesen védi a telefont az ütések ellen, és egyben könnyű igazodást tesz lehetővé a telefonhoz. A kollekció teteje puha és finom szilikonnal van borítva, így biztos lehetsz benne, hogy a telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A tokok belseje puha mikroszálas anyaggal van bélelve, amely stabilizálja az eszközt és biztosítja annak biztonságát a véletlen csúszás ellen.

Enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjének védelmére megemelt élek akadályozzák meg a törést vagy a karcolódást.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz

A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékedhez, így nem kell aggódnod, hogy az kicsúszik belőle. A kollekció védelmet nyújt az ütések ellen, elnyeli a sokkhatásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

Termék, amely Karl Lagerfeld márka licenc alatt készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Silicone Choupette
Típus: Keménytok
Anyag: Szilikon/TPU
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra S928

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett