Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168407 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl Head MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Fekete


Cikkszám: KF001870-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168407 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl Head MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl Head Magsafe
A Karl Head Magsafe Ring Stand kollekció az egyedülálló praktikum, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedi védőtok stílusos megjelenést biztosít, amit minden divatkiegészítők rajongója értékelni fog. Az új Ring Stand kollekció tokkal hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és kötődésedet egy értékelt ruházati márkához, miközben okostelefonodnak a legmagasabb szintű védelmet nyújtod, amit az megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Ennek a kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, és az eszköz oldalait is védi a sérülés ellen. Az ezzel a tokkal felszerelt telefon biztosan illeszkedik a kezedbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütődésekkel szembeni ellenállását, és tompítja az ütéseket is. A tokok enyhén megemelt élei védik a kijelzőt és a kamerát a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a híres tervező, Karl Lagerfeld képének köszönhetően. A grafikák középen helyezkednek el a gyűrű közepén, ugyanakkor finomak és tökéletesen illeszkednek a tok teljes stílusához. A dekoratív kép poliuretán réteggel van bevonva, ami ellenállóvá teszi a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adj magadnak egy eredeti megjelenést, és tűnj ki a többi ember közül.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, ami gyors és egyszerű töltést biztosít. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltése érdekében - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez a különleges tok egy nagyon praktikus gyűrűvel van gazdagítva, amely nemcsak az eszköz töltésére szolgál, hanem állványként is, amelyen megtámaszthatod a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen videóhívásokat indíthatsz, és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit kéz használata nélkül.

A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Ring Stand Karl Head Magsafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett